Life

Cum arată casa de lux în care Simona Halep se va muta cu Toni Iuruc. Se află în cel mai scump cartier din București

25.11.2020 | 08:23
Cum arata casa de lux in care Simona Halep se va muta cu Toni Iuruc Se afla in cel mai scump cartier din Bucuresti
Cum arată casa de lux în care Simona Halep se va muta cu Toni Iuruc. Se află în cel mai scump cartier din București. Sursă foto: comisarul.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep este împreună cu Toni Iuruc de mai bine de un an și cei doi au decis să se mute împreună în viitorul apropiat. Vila în care vor locui se află în cel mai scump cartier din București și se află în construcții, supravegheate de către partenerul sportivei. 

Simona Halep a decis că este momentul să se așeza la casa ei împreună cu partenerul și se va muta în noua locuință după ce lucrările vor fi gata. În prezent, sportiva locuiește la Complexul Stejarii, unde are toate condițiile și spațiul necesar pentru antrenament.

ADVERTISEMENT

Cei doi aveau planuri de căsătorie pentru acest an, însă au fost nevoiți să amâne acest eveniment până ce pandemia de coronavirus le va permite să aibă o nuntă mare.

Cum arată casa de lux în care Simona Halep se va muta cu Toni Iuruc. Se află în cel mai scump cartier din București

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (41 de ani) sunt împreună din vara anului trecut și se gândesc să se mute împreună în viitor. Casa în care vor locui este un de lux, situată în cel mai scump cartier din Capitală.

ADVERTISEMENT

Sportiva a profitat de pauza în care a fost nevoită să stea din cauza pandemiei și a căutat o casă pe gustul ei în care să locuiască alături de partenerul de viață. Simona Halep a cumpărat o vilă veche în cartierul Primăverii, aflată acum în renovare.

Simona Halep a ales o casă care să fie potrivită și pentru momentul în care va avea cel puțin doi copii, ala cum își dorește. Vila are un loc de joacă și se află într-un cartier ferit de agitația orașului. Echipa Click! a prezentat în exclusivitate câteva imagini cu vila. Vezi aici fotografiile cu viitoarea locuință a sportivei.

ADVERTISEMENT

Casa are un etaj și are balconul spre stradă, iar renovarea ei va fi gata în curând. Vila a costat câteva milioane de euro, iar Toni Iuruc supraveghează lucrările pentru a se asigura că totul merge conform planului.

Simona Halap a investit o mare parte din banii câștigați de-a lungul carierei în imobiliare. Astfel, aceasta deține două hoteluri în Brașov și în Poiana Brașov. Sportiva a ridicat în stațiunea Mamaia un bloc de șase etaje cu apartament de lux și un bloc de două etaje în Constanța, lângă casa unde a crescut.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost infectată recent cu noul coronavirus și a stat în izolare timp de 14 zile. Aceasta a avut simptome de febră, dureri de cap și dureri musculare și că i-a fost foarte teamă, însă acum este bine și consideră că toți trebuie să facem un efort pentru a limita răspândirea virusului.

Există posibilitatea ca Australian Open să aibă loc în luna ianuarie 2021, iar Simona Halep va trebui să zboare spre Antipozi, unde se va pregăti cu antrenorul Darren Cahill timp de trei săptămâni. Organizatorii primului turneu de Grand Slam urmează să decidă dacă meciul va avea loc la Melbourne în ianuarie sau va fi amânat pentru primăvară.

ADVERTISEMENT