Life

Cum arată casa din Corbeanca a lui Dani Oțil. Imagini din cuibușorul de nebunii al prezentatorului

Dani Oțil locuiește într-o vilă la Corbeanca, alături de soția lui, Gabriela Prisăcariu, cea care l-a făcut recent tătic pentru prima oară.
29.09.2021 | 17:58
Cum arata casa din Corbeanca a lui Dani Otil Imagini din cuibusorul de nebunii al prezentatorului
Dani Oțil locuiește cu soția lui la Corbeanca
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și-a deschis porțile casei pentru un canal de Youtube la sfârșitul lunii august. Fanii au avut ocazia să vadă pentru întâia oară cum arată în interior locuința matinalului de la Antena 1.

Prezentatorul de televiziune s-a implicat foarte mult în designul casei sale. Locuința a fost concepută după ideile lui. Multe elemente le-a modificat chiar el, știut fiind faptul că bărbatul este pasionat de arhitectură.

ADVERTISEMENT

Casa era semi-amenajată când a ajuns acolo. A desenat cum a vrut să arate fiecare colțișor din locuință, iar rezultatul a fost exact cel dorit de el și Gabriela.

Dani Oțil a făcut turul casei sale pe Youtube

Deși nu era locuită de nimeni înaintea lui, casa a avut nevoie de niște condiționări. Oțil a făcut singur blatul din bucătărie și, de asemenea, s-a ocupat îndeaproape și de dressing.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte mândru că acum 10 ani am ales obiecte de mobilier care încă țin”, a spus Dani Oțil pentru canalul de Youtube Lovedeco.

Oțil a păstrat inclusiv o canapea achiziționată acum 10 ani, pe lângă alte piese de rezistență din locuința acestuia.

ADVERTISEMENT

Casa lui Oțil este destul de înaltă și îngustă, însă realizatorul de la Antena 1 susține că fiecare metru pătrat este extrem de util și fiecare încăpere este bine gândită.

Oțil i-a poftit pe fanii săi inclusiv în baia principală. Partenerul Gabrielei Prisăcariu și-a dorit neapărat o cadă rotundă. „Mi-am dorit o baie în care să n-am gresie și faianță. Pe aici se vede Soarele sau se pot vedea stelele”, și-a descris în continuare baia.

ADVERTISEMENT

În pivniță, Dani a amenajat un mini-cinema pentru două persoane, gândindu-se că este locul ideal în care putea să ademenească domnișoarele.

Prezentatorul tv a devenit tată de băiat pe 11 septembrie

Proaspătul tătic a spus că nicio fată nu a apucat să vadă un film cu el în pivniță, în cele din urmă, până ce a întâlnit-o pe nevasta lui.

Dani Oțil a devenit recent părintele unui băiețel. Soția lui în vârstă de 28 de ani a născut pe 11 septembrie. Cel mai greu pentru cei doi părinți a fost alegerea numelui pentru fiul lor.

După intense deliberări, Dani și Gabriela s-au hotărât ca micuțul lor să aibă două prenume. Cei doi s-au gândit că variantele cele mai potrivite pentru micuț sunt Luca Tiago. Botezul băiețelului va avea loc în perioada următoare.

 

ADVERTISEMENT