Life

Cum arată casa din Tunari scoasă la vânzare de Oana Roman. Costă aproape jumătate de milion de euro

Ce aspect are vila din Tunari pe care Oana Roman vrea să o înstrăineze. Influencerița cere circa jumătate de milion de euro.
21.03.2023 | 19:15
Ce aspect are vila din Tunari pe care Oana Roman vrea să o înstrăineze. Influencerița cere circa jumătate de milion de euro. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum arată casa din Tunari scoasă la vânzare de fiica lui Petre Roman. Costă aproape jumătate de milion de euro, deși a fost achiziționată în urmă cu aproximativ 4 ani cu 160.000 de euro, după ce a vândut apartamentul în care locuia într-un cartier rezidențial.

Ce aspect are vila din Tunari pe care Oana Roman vrea să o înstrăineze. Influencerița cere circa jumătate de milion de euro

Oana Roman a anunțat în urmă cu puțin timp că vrea să înstrăineze vila din Tunari în care locuiește alături de fiica sa, Isabela, și acum multă lume se întreabă ce aspect are. Casa este compartimentată în 4 dormitoare, 2 sufragerii și un dressing.

ADVERTISEMENT

De asemenea, influencerița dispune de o curte foarte spațioasă, prețul de vânzare fiind unul destul de piperat. Vedeta cere circa jumătate de milion de euro, în ciuda faptului că prețul de achiziție a fost de 160.000 de euro.

Se pare că șatena a investit ceva bani în casa pentru care a făcut numeroase cheltuieli. Acesta este unul dintre motivele pentru care a scos-o la vânzare, locuința fiind perfectă pentru o familie cu mai mulți copii.

ADVERTISEMENT

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 metri pătrați teren, 340 metri pătrați desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci.

Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480 000 euro, închiriere – pretabil scoală, grădiniță, after school , birou sau rezidențial 2500 euro pe lună”, a scris Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, decizie radicală în privința casei din Tunari

Oana Roman a luat această decizie radicală în privința casei din Tunari după ce s-a despărțit de partenerul de viață, Marius Elisei, dar și din cauza facturilor și întreținerii care necesită foarte mult timp și bani.

Vedeta intenționează să se mute tot la o vilă, în niciun caz într-un apartament. Momentan, influencerița testează terenul și așteaptă oferte din partea celor interesați de locuința care a fost amenajată după bunul său plac.

ADVERTISEMENT

„Am o casă imensă, cu grădină, cu pruni, cu livadă, am tot ce-mi doreşte inimioara. Mi-a depăşit aşteptările. Toată viaţa mi-am dorit băi mari şi acum le am”, spunea fiica lui Petre Roman în 2019, când și-a cumpărat casa, scrie bzi.ro.

ADVERTISEMENT