Life

Cum arată casa lui Cătălin Zmărăndescu, fost concurent la Survivor: „Noi, țăranii ăștia, vă facem vouă în ciudă, orășenilor”

Cătălin Zmărăndescu locuiește în Târgoviște de câțiva ani, alături de soția sa și de cei doi copii ai lor. Acesta are o adevărată moșie, cu aproape 100 de păsări.
25.04.2022 | 10:30
Cum arata casa lui Catalin Zmarandescu fost concurent la Survivor Noi taranii astia va facem voua in ciuda orasenilor
Cum arată casa lui Cătălin Zmărăndescu. Foto: Colak Faantik / Facebook și Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România are o familie frumoasă și o casă pe măsură. De Paște, acesta a intrat în bucătărie pentru a pregăti cele mai alese bucate.

Cum arată casa lui Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu locuiește împreună cu familia în Târgoviște, din anul 2019. Tot în apropiere de acest oraș se află și academia de sport pe care acesta a înființat-o în 2021.

ADVERTISEMENT

Pe lângă o casă mare, fostul concurent de la Survivor România are și o gospodărie mare. Cătălin Zmărăndescu are aproape 100 de găini la el acasă.

Casa Zmărăndescu
Casa lui Zmărăndescu. Foto: Captură Instagram

De Paște, luptătorul nu s-a ferit să participe activ la gătit. Dintre toate preparatele, acesta a ales să facă pască. Mândru de rezultat, după această activitate, s-a lăudat pe rețelele de socializare, unde a postat și un videoclip arătând cât de „bine” se descurcă în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu iubește viața la țară

Totuși, sportivul a declarat că soția lui este cea care se ocupă de casă în general, iar el se ocupă de curte. Cătălin Zmărăndescu nu se ferește să meargă la bucătărie sau să facă și curățenie.

Totodată, luptătorul a spus că mai are și doi căței și primește ajutor de la fetița lui pentru a aduna ouăle păsărilor din cuibare.

ADVERTISEMENT

“De casă se ocupă în general Luiza, curtea este a mea, dar nu de puține ori mă bag la bucătărie și curățenie.

Am cam 80 de păsări, dar în curând se va mări familia cu puișorii de la clocitoare și plus ce vor mai fi de la cloșcă. Avem și doi căței care au grijă de gospodărie.

ADVERTISEMENT


Bineînțeles că am și ajutor. Fetiței mele îi place să adune ouăle din cuibare și o las chiar dacă le mai și sparge”, a spus Cătălin Zmărăndescu, conform Click.

De altfel, acesta se bucură de carnea de țară și chiar s-a filmat când tăia cocoși alături de soția sa, pentru a pregăti masa. Acesta consideră că orășeniii ar trebui să fie invidioși pe el.

“Ne-am băgat la tăiat păsări. Sarcificăm câțiva cocoși. Păi nu merităm și noi ceva bun? Avem poftă de niște cocoșei la ceaun, de o ciorbiță de cocoș. Viața la țară să știți că e frumoasă. Așa că noi, țăranii ăștia, că facem vouă în ciudă, orășenilor”, spunea, în trecut, Cătălin Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT