Life

Cum arată casa lui Dan Badea, prezentator iUmor. Comediantul are o locuință de vis 

Dan Badea și-a prezentat casa în care locuiește cu soția sa, Mădălina, și cu fiul lor, Arias. Prezentatorul de la iUmor și-a găsit casa mult visată după 2 ani de căutări.
03.08.2022 | 09:16
Cum arata casa lui Dan Badea prezentator iUmor Comediantul are o locuinta de vis
Cum arată locuința lui Dan Badea. Prezentatorul de la iUmor se bucură de un colț de liniște. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul comediant are o locuință superbă, o oază de liniște în care se bucură de clipele petrecute alături de familie. Vedeta de la Antena 1 a investit enorm în mobilierul spațiului, dar nu regretă absolut deloc.

Cum arată locuința lui Dan Badea. Prezentatorul de la iUmor se bucură de un colț de liniște

Dan Badea are o casă cu etaj în București în care a pus foarte mult suflet. Locuința a fost cumpărată în urmă cu câțiva ani, când actorul nu devenise încă tată și a fost amenajată după o perioadă destul de lungă, dar a meritat.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la iUmor are o locuință în care petrece destul de multă vreme, grădina fiind o prelungire a zonei de living. Vedeta are o curte mare, piscină și loc suficient pentru a sta în natură, la aer curat.

Cea mai interesantă parte este sufrageria, unde Dan Badea și soția sa, Mădălina, iau micul dejun în timp ce se bucură de priveliștea frumoasă care se vede prin geamurile mari. Camera copilului este la etaj, la fel și dormitorul matrimonial.

ADVERTISEMENT

Baia dispune de un palmier imens care îi amintește frumoasei blondine de vacanța petrecută în Maldive, însă curtea este atracția principală.

„Ne doream foarte mult o casă în oraș, o mică oază de liniște și pace și după doi ani de căutări am găsit-o! Este o casă de vacanță în mijlocul orașului. Este cea mai mare curte pe care noi am găsit-o în oraș”, a declarat actorul pentru storia.ro.

ADVERTISEMENT

„Este cea mai mare curte pe care noi am găsit-o în oraș. Pentru noi reprezintă o prelungire a livingului. Tocmai de aceea, pe terasă am ales să punem un covor. E colțul nostru de liniște”, a completat soția vedetei.

Dan Badea, investiție majoră în locuința sa

Dan Badea are o casă foarte luminoasă, cu geamuri largi și mari. Moderatorul de la iUmor a investit enorm în locuința cumpărată la doi ani de la nuntă, în special în dormitor. Candelabrele și mobilierul pe comandă completează atmosfera de liniște.

ADVERTISEMENT

Vedeta a păstrat de-a lungul anilor și câteva obiecte din apartamentele în care a stat, unul dintre acestea fiind chitara sa. Mădălina, partenera comediantului, și-a adus în casa din București un tablou de la stră-străbunicul său.

ADVERTISEMENT