Life

Cum arată casa lui Dani Mocanu. Manelistul a fost eliberat din arest

Dani Mocanu trăiește pe picior mare în județul Argeș, unde și-a construit o vilă de lux cu care se mândrește. Locuința se detașează de celelalte din zonă.
01.08.2022 | 17:14
Cum arată vila lui Dani Mocanu. Manelistul trăiește pe picior mare în Argeș. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere are o casă cu două etaje în comuna Ștefănești din județul Argeș, care se remarcă încă de la poartă. Ușa de la intrarea în curte de culoare neagră are inscripționat numele artistului.

Cum arată vila lui Dani Mocanu. Manelistul trăiește pe picior mare în Argeș

Dani Mocanu are o casă care se învârte după soare. Construită după bunul plac, vila este păzită de doi lei imenși placați cu aur. Curtea este imensă, perfectă pentru petrecerile în aer liber și grătarele organizate de manelist.

ADVERTISEMENT

În interior, spațiul este definit de lux și de opulență. Piesele de mobilier au costat mii de euro, palatul fiind de-a dreptul impresionant. Spre exemplu, camera de zi are gresie închisă la culoare cu sigla unui brand celebru.

Fotoliile din casa lui Dani Mocanu seamănă mai degrabă cu niște tronuri regale. De asemenea, cântărețul a avut grijă să-și pună blazonul și pe acoperișul locuinței, litera M putându-se observa din depărtare.

ADVERTISEMENT

Manelistul o duce foarte bine din punct de vedere financiar și câștigă bani frumoși, dar nu la fel se poate spune despre viața de zi cu zi. Zilele trecute oamenii legii au descins din nou la locuința sa și au făcut percheziții.

Dani Mocanu, eliberat din arest după 24 de ore

Dani Mocanu a fost arestat după ce a amenințat cu o armă albă un tânăr, într-un club din Târgu Mureş. Imaginile au ajuns în social media și polițiștii s-au sesizat imediat. Artistul a fost săltat și dus la interogatoriu.

ADVERTISEMENT

La numai 24 de ore de la arestare manelistul a fost eliberat. Anunțul a fost făcut în mediul virtual, unde a dezvăluit că are planuri mari din punct de vedere muzical, de un an dedicându-se poruncilor lui Dumnezeu.

„Știți bine că am avut probleme din nou cu legea și am fost arestat. Motivul pentru care proiectul Iuda a întârziat. Acum sunt acasă și totul e bine. Dorm și eu liniștit și mâine încerc să finalizez proiectul”, a scris artistul pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: