News

Cum arată casa de 300 de mii de euro a lui Smiley!

Vezi cum arată casa lui Smiley! Artistul i-a dat o tentă mediteraneană! Cât de mult a reuşit, vă lăsăm să apreciaţi singuri!
23.11.2017 | 15:22

Celebrul Smiley se pare că vrea mai multă culoare în viaţa lui! De parcă nu s-ar îmbrăca destul de colorat,. vedeta s-a decis să schimbe lucrurile şi prin curtea sa! Vedeta s-a hotărât să schimbe aspectul casei, mai exact, al faţadei, dar şi a gardunului. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

În timp ce camerele cu pereţii vopsiţi în alb şi bleu dau interiorului un aer mediteranean, după cum s-a văzut în pozele care se găsesc deja pe Internet, faţada casei pare destul de mohorâtă. 

ADVERTISEMENT

Cum arată casa lui Smiley! Artistul a dat o tentă mediteraneană locuinţei sale!

Gardul care până mai ieri era făcut din fier forjat, placat cu policarbonat, este acum “îmbrăcat” într-un înveliş multicolor, care te duce cu gândul la staţiunile greceşti. Elemente cu alb şi albastru se regăsesc şi pe faţada casei, deasupra ferestrelor.

Complexul rezidenţial din Cernica, Swan Lake Village, cuprinde 58 de vile, care au stârnit interesul multor vedete. Lângă Smiley şi-a cumpărat casă şi prietenul Marius Moga, însă în acel cartier mai locuiesc Inna, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, Mihai de la Akcent. Vilele au o suprafaţă construită de 290 de metri pătraţi şi sunt compuse din living, bucătărie deschisă, dinning, garaj, trei dormitoare, trei băi. Terenul are o suprafaţă de 456 mp, fiind amenajat cu gazon şi loc pentru grătar.

ADVERTISEMENT