Life

Cum arată căsnicia perfectă. Răzvan Fodor: “Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc după 12 ani”

Răzvan Fodor a făcut câteva dezvăluiri despre momentul în care a cunoscut-o pe Irina, dar și despre căsnicia sa.
29.10.2021 | 00:03
Cum arata casnicia perfecta Razvan Fodor Ma uit in ochii ei si ii spun ca o iubesc dupa 12 ani
Cum arată căsnicia perfectă. Răzvan Fodor: "Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc după 12 ani"
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor și Irina formează un cuplu de mai bine de 12 ani.

Cunoscutul artist a dezvăluit că deși au trecut destui ani de când s-au căsătorit sunt extrem de fericiți.

S-au cunoscut pe platourile de filmare, iar frumoasa brunetă a apărut în viața lui atunci când el își pierduse speranța că și-ar mai putea găsi jumătatea.

ADVERTISEMENT

Cum arată căsnicia perfectă. Răzvan Fodor: “Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc după 12 ani”

Răzvan Fodor a făcut câteva dezvăluiri despre căsnicia sa, dar și despre Irina.  Acesta a povestit că în momentul în care a apărut bruneta în viața sa, el nu credea că își va mai găsi jumătatea. După mai bine de 12 ani de relație, Răzvan Fodor consideră că are o căsnicie perfectă.

S-au cunoscut pe platourile de filmare, dar Răzvan Fodor a avut de furcă până a reușit să o cucerească.

ADVERTISEMENT

“Eram ușor anxios, aveam credința că toate trenurile vizavi o posibilă femeie lângă care să stau până la sfârșitul vieții trecuseră, le pierdusem. Tot căutam și nu reușeam. Căzusem într-o zonă ușor misogină, pe care mi-o și recunoșteam.

Nu prea mă mai interesa nimic. Erau 4 ani de zile de când tot căutam. Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri și eram foarte mulțumit din punctul ăsta de vedere.

ADVERTISEMENT

Dar nu, să-mi intri în viață și să rămâi la mine peste noapte, era foarte greu. A venit în momentul potrivit (n.r. Irina). Cred că trebuia ea să crească, d-aia nu a apărut mai devreme”, a declarat Răzvan Fodor în podcastul realizat de Mihai Morar. 

Fodor spune că are o căsnicie perfectă

Răzvan Fodor consideră că are o căsnicie perfectă. Irina l-a susținut mereu și l-a sprijinit în toate proiectele. Cei doi au împreună o fetiță. 

ADVERTISEMENT

“E femeia pe care mi-am dorit-o. E familia pe care mi-am dorit-o. Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc. După 12 ani. Și sunt al dracu de fericit, pentru că știu că sunt extrem de sincer când spun treaba asta.

Ea mi-a făcut tot. Dar tocmai pentru asta, eu îi sunt recunoscător, sunt un soț bun, sunt un tată bun. Pentru mine familia e absolut tot și eu nu am nicio șansă să derapez în relația asta, în vreun fel.”, a mai spus Fodor.

ADVERTISEMENT
Tags: