Life

Cum arată cea de-a doua rochie de mireasă a soției lui Daniel Pavel. Ana a avut nevoie de trei domnișoare de onoare să-i poarte trena gigantă!

FANATIK prezintă imagini în exclusivitate cu cea de-a doua rochie de mireasă a soției lui Daniel Pavel plus instantanee din biserică!
08.06.2024 | 19:07
Soția lui Daniel Pavel și-a etalat a doua rochie de mireasă
ADVERTISEMENT

FANATIK continuă să aducă cele mai tari imagini și informații de la nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop. După ce la prânz s-au semnat actele de căsătorie, pe pontonul lacului Snagov, a sosit momentul și pentru cununia religioasă.

A doua rochie de mireasă purtată de Daniel Pavel. Trenă de trei metri

Programată pentru seara zilei de azi, 8 iunie 2024, ceremonia e, de departe, cea mai emoționantă parte a oricărei căsătorii și, cu lacrimi în ochi, dar cu sufletul pe tavă în fața preotului, mirii au pășit în fața altarului să spună cel mai plin de însemnătate „Da”, cel în fața lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Pop a pus deoparte trei rochii pentru ziua cea mare. Prima, cea pe care FANATIK a prezentat-o în premieră, cu mini-jup, a fost dedicată cununiei civilă. Cea de-a doua, cu o trenă gigantică, de a fost nevoie de trei domnișoare de onoare să o poarte, este, poate, cea mai specială, căci cu ea a ajuns mireasa în lăcașul de cult din Snagov.

Mirii au două perechi de nași

Soția lui Daniel Pavel are și o a treia ținută, în care va dansa, va chiui, se va descătușa până în zorii zilei, căci urmează partea preferată a tuturor: petrecerea!

ADVERTISEMENT

Așa cum s-a întâmplat la starea civilă, mireasa a fost condusă și în biserică la braț de către tatăl ei. Ana și-a schimbat nițel coafura, lăsându-și părul desfăcut, sorbindu-i toată atenția soțului.

Mirii au două perechi de nași, oameni dragi sufletului lor, care cu siguranță i-au povățuit și le vor veni de ajutor cu sfaturi atunci când, cine știe, s-ar putea să se lovească de impasurile firești, ca în orice căsnicie.

ADVERTISEMENT

Aproape 400 de persoane au fost chemate la nuntă, dintre care o sumedenie de celebrități. La petrecere vor cânta, printre alții, Aurel Tămaș și Jorge. Un alt invitat special din lumea artiștilor, ”condamnat” să facă atmosferă este Dirty Nano.

Mireasa a ales un buchet superb de trandafiri roz, de care nu s-a dezlipit de la cununia civilă până acum, la cea religioasă.

ADVERTISEMENT