News

Cum arată cele două vile din SUA ale româncei care candidează la primăria orașului Las Vegas. Câți bani a cerut Irina Hansen pe una dintre case

Irina Hansen, care este născută la Timișoara în 1978, va candida în 2024 pentru funcția de primar al orașului Las Vegas.
06.11.2023 | 09:33
Irina Hansen a anunțat recent că intră în cursa electorală. Colaj: FANATIK, Sursa foto: Facebook Irina Hansen
ADVERTISEMENT

Irina Hansen s-a născut în România, la Timișoara, în 1978, dar a emigrat cu familia înainte de Revoluția din 1989, pentru a scăpa de regimul opresiv al dictaturii comuniste, după cum a declarat presei americane. În 1998, Irina s-a mutat din California în Nevada, la Las Vegas, acolo unde a devenit agent imobiliar.

Irina Hansen va avea ca adversare patru femei în cursa electorală

În 2019, Irina Hansen a inaugurat un salon de cosmetică și estetică avansată după ce a luat o licență în acest domeniu. Ea și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de primar în Las Vegas pe 21 septembrie, evenimentul fiind organizat de echipa sa de campanie în localitatea Henderson, aflată tot în statul Nevada.

ADVERTISEMENT

Pe afișele electorale se află înscris motto-ul Irinei Hansen pentru campania de alegeri, acesta fiind “Dacă ei n-o vor face, o voi face eu!”. Pe site-ul ei de campanie, Irina le transmite alegătorilor că, sub conducerea ei, va reuși să creeze o creștere economică sustenabilă în Las Vegas și să le redea oamenilor încrederea în oficialii aleși.

“S-a săturat de oameni care fac promisiuni deșarte ca să fie aleși, ceea ce a dus la inactivitate și automulțumire”, se scrie pe site-ul de campanie al Irinei Hansen. Ea va avea ca adversare patru femei în cursa electorală, consiliera locală Victoria Seaman, fosta congresmană Shelley Berkley, antreprenoarea și asistenta medicală Donna Miller și afacerista Tera Anderson.

ADVERTISEMENT

Irina este măritată cu afaceristul Donovan Hansen, cuplul având trei copii, două fete și un băiat. Ei locuiesc, conform informațiilor consultate de FANATIK pe site-urile cu profil imobiliar din SUA, într-un cartier exclusivist din Las Vegas numit Shadow Hills. Este vorba despre un complex de vile realizate în stil colonial, iar una dintre acestea se află pe numele familiei Hansen.

Irina Hansen a cerut 500.000 de dolari pe vila cu două etaje

Complexul este cu circuit închis, în interior neavând acces decât rezidenții și invitații acestora. Fiecare vilă are grădină, terasă și propria piscină, iar la intrarea în complex există un centru SPA, unul de business, unul de yoga și altul de fitness. De asemenea, se mai află o sală de evenimente unde se poate servi masa, precum și o sală de conferințe.

ADVERTISEMENT

Vilele din complex nu se află listate pe site-urile de imobiliare, deoarece toate sunt vândute sau închiriate pe termen lung. O vilă din complex, aflată la aceeași adresă cu cea a soților Hansen, a fost vândută în 2001 cu 2,85 milioane de dolari, ceea ce înseamnă că, în prezent, ținând cont de faptul că piața imobiliară a crescut, valorează aproximativ 4 milioane dolari.

O astfel de vilă are o suprafață de 335 metri pătrați. Pe numele Irinei Hansen se află o altă casă din Las Vegas, construită în anul 2004. Aceasta are două etaje și a fost pusă în vânzare în ianuarie 2023 pentru suma de 500.000 de dolari, conform site-urilor de imobiliare consultate de FANATIK. După doar două luni, în martie 2023, casa a fost scoasă de la vânzare.

ADVERTISEMENT

Românul Adrian Petrila este primar într-un oraș din Florida

Vila are patru dormitoare, un living, trei băi, suprafața totală fiind de 268 metri pătrați. Curtea, în care se află un garaj, are o suprafață de aproximativ 445 metri pătrați. În interior se mai află un șemineu și o zonă de spa. În prezent, valoarea proprietății este estimată la 568.000 de dolari, deci mai mult decât suma cerută atunci când a fost scoasă la vânzare.

Irina Hansen nu este primul român care este implicat în politica americană.

La finalul lunii martie, Adrian Petrila a fost învestit în funcția de primar al orașului St. Pete Beach din Florida. Petrila a obținut 1.880 de voturi din cele 3.417 exprimate, ceea ce înseamnă că a fost votat de 55% dintre alegători. La fel ca Irina Hansen, și Petrila a fost agent imobiliar.

Ben Toma, un român născut la Cluj-Napoca în 1979,  a fost numit în 2017 în Camera Reprezentanților a statului Arizona. Toma, și el de meserie agent imobiliar, a devenit lider al majorității republicane din Cameră și a mărturisit că își dorește să devină președinte al Camerei Reprezentanților.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink