Fotbal international

Cum arată cele mai luxoase 10 vile ale fotbaliștilor. Topul în care Messi și Ronaldo sunt învinși de staruri din Premier League

13.07.2020 | 21:32
Cum arata cele mai luxoase 10 vile ale fotbalistilor Topul in care Messi si Ronaldo sunt invinsi de staruri din Premier League
Fără doar și poate fotbaliștii sunt o categorie extrem de bine plătită și astfel își pot permite multe extravaganție, iar FANATIK vă va prezenta cele mai luxoase 10 vile din rândul jucătorilor. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Fără doar și poate fotbaliștii sunt o categorie extrem de bine plătită și astfel își pot permite multe extravaganție, iar FANATIK vă va prezenta cele mai luxoase 10 vile din rândul jucătorilor.

Fotbaliștii de top au atât dde mulți bani încât își permit vacanțe de vis, mașini și iaht-uri la care oamenii de rând nici nu se pot gândi și chiar avioane private.

ADVERTISEMENT

În rândurile ce urmează, FANATIK vă va arăta cine sunt jucătorii care dețin cele mai frumoase 10 vile și cum arată casele de zeci de milioane.

10 vile de lux ale fotbaliștilor

10. Mario Balotelli

lux 10 vile fotbaliști 1

Topul este deschis de atacantul italian al formației Brescia, Mario Balotelli, unul dintre cei mai imprevizibili și inconstanți fotbaliști. Când a semnat cu Liverpool, internaționalul italian și-a cumpărat o vilă superbă pentru aproximativ 5 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Casa include un miniteren de fotbal, o piscină, un teatru privat, precum și un cinematograf. Vila sa are patru dormitoare și tot atâtea băi. Imediat după revenirea în Italia a lui Balotelli, casa a ddevenit disponibilă pentru închiriere.

9. Andres Iniesta

lux 10 vile fotbaliști 2

Vila mijlocașului spaniol a fost construită în urmă cu 10 ani, iar pe peretele exterior are gravat numele său, numărul 8 pe care l-a purtat în carieră și emblemele Barcelonei și Spaniei. Superba casă are cinci dormitoare, o piscină și chiar o capelă mică în interior. Superba vilă a lui Andres Iniesta este evaluată în prezent la 4,6 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

8. Gareth Bale

lux 10 vile fotbaliști 3

După ce a semnat cu Real Madrid, galezul s-a mutat în fosta casă a brazilianului Kaka, într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei Spaniei, acolo unde maai au vile Cristiano Ronaldo, Zinedine Zidane și multe alte celebrități spaniole.

Casele din această zonă se vând cu peste 6 milioane de dolari, iar vila lui Bale este o adevărată bijuterie. Proprietatea include patru dormitoare, un garaj de șase mașini, o superbă piscină și o sală interioaară de gimnastică.

ADVERTISEMENT

7. John Terry

lux 10 vile fotbaliști 4

Pe când era jucător la Chelsea a ales să locuiască în Oxshott, un sat fermecător din Surrey, aflat la mică distanță de nebunia oferită de capitala Londra. Terry a avut acolo o superbă vilă pe care a plătit 6 milioane de lire sterline și pe care a vândut-o apoi pentru 16 milioane către un sultan din zona Golfului.

Fostul internațional englez și-a cumpărat o altă casă, la o stradă distanță de vechea proprietate, pe care a plătit 4,3 milioane de lire sterline. Vila are șapte dormitoare, șase băi și i-a aparținut în trecut fostului jucător de golf Colin Montgomerie.

6. Lionel Messi

lux 10 vile fotbaliști 5

Nebun după fotbal, starul argentinian a decis ca vila sa să arate ca un stadion. Soția sa, Antonella Rocuzzo, și-a dat acordul și se pare că a fost chiar implicată în acest proiect care s-a ridicat la cinci milioane de dolari.

Superba vilă ridicată într-un sătuc aflat în apropiere de Barcelona în care locuiește unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor are spa, teatru și cinematograf, dar și alte facilități atât luxoase, cât și ecologice.

5. Cristiano Ronaldo

lux 10 vile fotbaliști 6

Marele rival al lui Messi nu putea să fie mai prejos, iar concurența dintre ei există și la nivelul locuințelor. Portughezul și-a achiziționat o casă de 7,2 milioane de dolari pe vremea când juca la Real Madrid.

Vila aflată într-o zionă rezidențială a capitalei Spaniei are 8.000 de metri pătrați, șapte dormitoare, opt băi, două piscine, o grădină uriașă și o cameră specială pentru trofee. Deși s-a gândit la un moment dat să-și vândă bijuteria, Ronaldo a decis în cele din urmă să o păstreze.

4. Didier Drogba

lux 10 vile fotbaliști 7

Fostul atacant ivorian și-a pus amprenta pe jocul lui Chelsea din ultimii 10 ani, fiind unul dintre pionii de bază ai londonezilor. Drogba a făcut o mică avere în timpul carierei și astfel și-a permis să plătească o sumă uriașă pe casa în care locuiește.

Didier Drogba a cheltuit 14,4 milioane de dolaripentru un conac impresionant aflat înj apropierea Londrei. Aici, ivorianul are parte de șapte dormitoare, opt băi, un muzeu sportiv și mai multe camere de locuit și de joacă pentru copii.

3. Thierry Henry

lux 10 vile fotbaliști 8

După o carieră impresionantă la Monaco, Juventus, Arsenal și Barcelona, Henry a mers la final să joace pentru New York Red Bulls. Fostul mare internațional francez s-a îndrăgostit pe loc de orașul american și a decis să se stabilească acolo.

Thierry Henry s-a mutat într-una dintre cele mai scumpe părți ale orașului, chiar în inima Soho, într-un penthouse întins pe două etaje, care este evaluat la 15 milioane de dolari. În același timp, francezul și-a ridicat și o casă de vis, o proprietate de trei etaje, cu piscină, bar, cinematograf și chiar un acvariu uriaș cu pești.

2. Wayne Rooney

lux 10 vile fotbaliști 9

Casa fostului internațional englez arată ca un palat, dar Rooney a fost nevoit să investească mulți bani în conacul de la Cheshire, pe care l-a cumpărat cu 6 milioane de dolari pentru a-l transforma în casa de vis care este acum.

Locuința valorează acum 17,8 milioane de dolari și include un muzeu sportiv, o piscină interioară, grădini, cinematograf și jacuzzi. Există chiar și un simulator de golf în interior, în cazul în care se plictisește mergând dintr-un capăt în celălalt al vilei.

1. David Beckham

lux 10 vile fotbaliști 10

Așa cum era de așteptat, nimeni nu se poate pune nici la acest capitol cu cuplul de aur al Angliei, David și Victoria Beckham. Ani de zile, ei au fost mândrii proprietari ai uneia dintre cele mai uimitoare proprietăți din mediul rural britanic, care a fost chiar supranumită ”Palatul Beckingham”, dar pe care au vândut-o în 2013.

Atunci și-au cumpărat un conac fermecător inima Londdrei pentru 50 de milioane de dolari. Desigur, această vilă a fost numită ”Beckingham Palace II” și este una dintre cele mai mari și mai uimitoare case din Kensington.

Conacul se întinde pe cinci etaje, cu 9.000 de metri pătrați de spațiu locuibil, opt dormitoare, șapte băi, o sală de gimnastică, un spa, un salon de manichiură, o pasarelă și chiar o cascadă interioară!

ADVERTISEMENT
Tags: