Life

Cum arăta chef Florin Dumitrescu în tinerețe: „Întotdeauna păream mai bătrân”. Imagini rare cu bucătarul

Florin Dumitrescu arăta complet diferit în tinerețe. Juratul de la Chefi la cuțite a vorbit despre copilăria sa, prezentând câteva imagini în premieră, într-o emisiune online.
14.04.2022 | 13:08
Cum arata chef Florin Dumitrescu in tinerete Intotdeauna paream mai batran Imagini rare cu bucatarul
Florin Dumitrescu, bucătar și jurat la Chefi la cuțite. Foto: Youtube PORC TV
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a avut o copilărie fericită, una cu lipici la fete! Încă de pe la 13-14 ani a devenit un adevărat sfătuitor pentru băieții de vârsta lui care nu aveau prea mare succes la agățat.

Florin Dumitrescu, amintiri din copilărie

Bucătarul de la Antena 1 arăta destul de diferit când era tânăr. Poate că schimbarea cea mai mare pe care o sesizează toți este faptul că pe parcursul anilor și-a lăsat plete.

ADVERTISEMENT

Când era mic, era tuns scurt, iar cine privește imaginile din copilărie n-ar spune că îl reprezintă pe juratul de la Chefi la cuțite.

Dumitrescu a acordat un interviu pentru canalul de Youtube PORC TV, unde a comentat câteva imagini cu el de când era tânăr, pe vremea când nu avea idee că va deveni atât de cunoscut și de apreciat pentru rețetele sale culinare.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna păream mai bătrân. Nu mă întreba de ce”, a declarat Florin Dumitrescu în timp ce rulau imaginile cu el pe ecran.

Dumitrescu a fost dintotdeauna un rebel. Și-a pus cercel încă în clasa a doua, iar cea care i-a găurit urechea a fost chiar mama lui.

ADVERTISEMENT

Mama lui i-a pus cercel în ureche în clasa a doua

„M-am dus cu maică-mea la școală a doua zi. A zis profesoara: doamnă, știți că are gaură în ureche? Păi da, eu i-am dat. M-a obligat apoi să îl dau jos. Era undeva prin 1996”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Printre cele mai importante momente din viața sa se numără cel în care a început să gătească. Unul dintre prietenii săi, Leo, ajuns și el bucătar, doar că în Barcelona, a fost marele lui sprijin atunci când a pășit în bucătărie cu adevărat.

ADVERTISEMENT

„De acolo am învățat eu că trebuie să devin bucătar. Îmi plăcea gașca, îmi plăcea unitatea. Nu știu dacă am zis că vreau să ajung bucătar de televizor, dar de la o farfurie de spanac a pornit tot”, a mai declarat Florin Dumitrescu pe Youtube.

 

ADVERTISEMENT