Life

Cum arată chelnerița în bikini care câștigă peste 3.500 de lei pe zi bacșiș: „Nu profit de clienți”

Grace Morris are 20 ani și locuiește în Statele Unite. Tânăra lucrează ca și chelneriță în bikini și a devenit virală pe rețelele sociale după ce a dezvăluit câți bani face pe zi doar din bacșișul lăsat de clienți.
22.04.2022 | 16:14
Cum arata chelnerita in bikini care castiga peste 3500 de lei pe zi bacsis Nu profit de clienti
O chelneriță în bikini câștigă 800 de dolari pe zi din bacșiș. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Grace Morris este o chelneriță în bikini ce a devenit virală pe TikTok după ce a a împărtășit cu urmăritorii săi că zilnic câștigă 800 de dolari, aproximativ 3500 de lei, doar din bacșișul pe care îl primește de la clienți.

Cum arată Grace Morris, chelnerița în bikini care câștigă 3500 de lei pe zi doar din bacșiș

Grace obișnuia să-și țină secreta slujba, cu toate că în Seattle cafenelele unde clienții sunt serviți de chelnerițe care poartă doar lenjerie intimă sunt se găsesc la orice colț.

ADVERTISEMENT

„Toţi oamenii din Seattle ştiau ce sunt chelneriţele în bikini, având în vedere că există câte un stand la fiecare colţ. Însă, acest lucru nu m-a ferit de privirile încruntate ale oamenilor.

În urmă cu un an am început să lucrez aici, în primele cinci luni, doar doi prieteni știau acest lucru.

ADVERTISEMENT

Am lucrat la o cafenea obișnuită, însă am urât acel loc de muncă pentru că întotdeauna era super aglomerat, codul vestimentar era strict, iar clienţii erau morocănoşi. Aşa că m-am hotărât să dau un interviu pentru postul de barista în bikini”, a povestit blondina într-un interviu acordat pentru Business Insider.

Morris lucrează de luni până vineri, doar 7 ore pe zi, iar salariul standard pe care îl primește este de 14 dolari pe oră. Cu toate acestea, banii adevărați se fac din bacșiș. Tânăra recunoaște că mobilierul, chiria și chiar cumpărăturile i-au fost plătite de clienți. Mai mult, ea și colegele sale au primit cadou o vacanță în Hawaii.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GRACE MORRIS (@xomorris)

Grace Morris este virala pe TikTok

Grace Morris lucrează îmbrăcată doar în costum de baie sau lenjerie intimă și are un public fidel. Ea își folosește canalul de TikTok pentru a-și descrie profesia și a arăta publicului cum arată cafeneaua în care lucrează.

„La procesul de recrutare am avut parte de o încercare. Managerul a vrut să vadă dacă mă simt confortabil să vorbesc cu clienţii fiind în bikini.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ai încredere în tine pentru a putea face faţă unei astfel de meserii. În fiecare zi avem diferite teme, spre exemplu, luni purtăm o ţinută militară, marţi topless ( purtăm cravată), miercuri purtăm o ţinută roz, şi aşa mai departe”, a explicat chelnerița.

@xogracemorris #therapy #tiktoker #india #indianarmy #God ♬ original sound – Grace Morris

Morris a dezvăluit că meniul cafenelei la care lucrează este mai scump decât în alte părți. Chiar dacă unii clienți se plâng de acest lucru, Grace este de părere că ei nu plătesc doar pentru cafea, ci și pentru a sta de vorbă cu ea.

În fiecare zi, oamenii o vizitează, îi aduc mâncare, flori și chiar lenjerie nouă. În general, clientela ei este formată din băieți. Totuși, de când activează în mediul online, mai multe doamne și-au dorit să o vadă.

„La un moment dat, un client mi-a oferit 350 de dolari pentru că i-am spus că încercam să-mi strâng bani pentru o maşină.

„Nu am încercat să profit”

Nu am încercat să profit de pe urma clienților care mi-au oferit aceste lucruri. În acest job lucrurile de genul acesta se întâmplă frecvent, indiferent dacă noi acceptăm sau nu”, a spus tânăra.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GRACE MORRIS (@xomorris)

Grace Morris a dezvăluit că faptul că s-a angajat ca și chelneriță în bikini a ajutat-o să aibă încredere în ea. De asemenea, ea a învățat să controleze situațiile dificile, conform unui articol publicat de ontrend.news.

 

ADVERTISEMENT