ADVERTISEMENT
Life

Cum arată Christina Ich complet naturală: „Asta-i fața mea fără filtru, fără make-up, prima și ultima postată”

Autori: George Stanciu, Ionuţ Cataramă | 23.09.2020 | 16:26
Cum arată Christina Ich complet naturală: „Asta-i fața mea fără filtru, fără make-up, prima și ultima postată”
Cristina Ich. Foto: Instagram

Christina Ich a răspuns provocărilor fanilor și a postat o imagine în care apare complet nemachiată, fără filtru sau make-up, după ce a fost acuzată că în realitate nu arată la fel de bine.

ADVERTISEMENT

Spre surprinderea multor admiratori, vedeta are un ten impecabil, fără riduri sau alte imperfecțiuni la cei 33 de ani pe care îi are.

Iubita lui Alex Pițurcă este o persoană asumată, care folosește diferite tratamente cosmetice pentru a arăta bine. Ea vorbește și pe contul ei de Instagram despre cosmeticele folosite, produse pe care le recomandă și celor care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

Christina Ich, complet naturală pe Instagram

In imaginea postată pe rețeaua de socializare, bruneta nu apare cu filtre sau make-up, așa cum și-a obișnuit fanii. De-a lungul timpului, ea a fost acuzată că și-a făcut nenumărate operații estetice pentru a arăta bine, însă drept dovadă a postat și imagini din copilărie sau adolescență în care arăta la fel. „Asta-i fata mea fără filtru, fără make-up, prima și ultima postată”, a menționat vedeta pe Instagram.

O altfel de confirmare a venit și după ce a postat pe internet fotografii cu mama ei, care este la fel de frumoasă, semn că a moștenit trăsăturile fine din familia. Ea se mândrește și cu rudele sale, căci verișoarele și mătușile ei din Chișinău sunt, ca și ea, cu trăsături unice.

ADVERTISEMENT

Christina Ich este urmărită de peste 500 de mii de oameni pe Instagram, locul în care își spune toate supărările. De altfel, tot acolo postează reclame pentru diferite brand-uri de cosmetice sau haine. Din nefericire, recent, ea a avut parte de un episod neplăcut, după ce a comandat mai multe produse cosmetice care nu i-au fost livrate cu mențiunea că nu mai sunt în stoc, însă banii i-au fost luați din cont.

„ Mi-ați luat banii de pe card, iar apoi îmi spuneți că e lipsă stoc. Adică nici un telefon nu ați dat, am văzut eu apoi că nu aveți stoc. Păi la ce le mai luați oamenilor banii dacă nu aveți stoc? Nu înțeleg. Cum să-mi luați banii? Și ce fac dacă trebuie să continui tratamentul? Eu am comandat aceste produse și trebuie să aștept 3 săptămâni după ele? Nu e normal așa ceva. Și nici nu pot să le cumpăr din altă parte, pentru că mi-ați luat voi banii. Aveți grijă, pentru că nu e ok să faceți chestia asta, eu trebuie să urmez tratamentul, clienții au ultimul cuvânt.”, a menționat vedeta pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Christina Ich are un băiețel de un an împreună cu Alex Pițurcă, cel care urmează să-i devină soț în viitorul apropiat. Ea a devenit celebră după ce a apărut în clipurile lui BRomania.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!