Life

Cum arată clasamentul Survivor România 2022 înainte de jocurile individuale. Elena Chiriac și Marian Drăgulescu, cei mai slabi în topul eficienței

Survivor România 2022 a intrat în etapa jocurilor individuale, iar acum fiecare concurent va lupta doar pentru sine pentru a ajunge în marea finală a show-ului și pentru premiul de 100.000 de euro.
18.05.2022 | 17:49
Cum arata clasamentul Survivor Romania 2022 inainte de jocurile individuale Elena Chiriac si Marian Dragulescu cei mai slabi in topul eficientei
Clasamanetul eficieniei d ela Survivor România 2022, dominat de foști Războinci / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Conform anunțului făcut de Daniel Pavel în seara zilei de 17 mai, după eliminarea lui TJ Miles, Survivor România 2022 se va termina pe 31 mai, atunci când unul dintre cei opt concurenți ramași în joc vor finaliza întrecerile individuale. Iar cum la jocurile individuale concurenții nu se mai pot baza pe sprijinul echipei, eficiența lor în a aduce puncte va conta, probabil, enorm în voturile pe care le cer de la public.

Clasamentul eficienței de la Survivor România 2022, înainte de individuale

„Sunteți 8 supraviețuitori și purtați între voi pe cel care va ridica deasupra capului marele trofeu Survivor România și va intra în posesia marelui premiu de 100.000 de euro! Finala va avea loc pe 31 mai! Ca să ajungeți în finala de pe 31 mai, ca să ridicați marele trofeu, voi cei 8 rămași în acest moment în competiție intrați în etapa confruntărilor individuale!”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel odată cu eliminarea lui TJ Miles de pe 17 mai.

ADVERTISEMENT

Iar asta înseamnă că, de acum înainte, fiecare concurent va lupta să obțină puncte și, totodată, să câștige simpatia publicului pentru a fi votați de cât mai mulți telespectatori, întrecerea de la Pro Tv fiind, practic, și un joc de popularitate.

Când vine vorba de clasamentul eficienței de la Survivor România 2022 are însă o mare surpriza: sportivii profesioniști sunt la coada topului, ei reușind să aducă, proporțional, cele mai puține puncte pentru echipele din care fac parte.

ADVERTISEMENT

Sportivii, pe ultimele locuri în clasamentul de la Survivor

Astfel, Elena Chiriac, campioană națională la taekwondo. concurenta cu cele mai multe meciuri susținute la Survivor România 2022 – 162 -, a câștigat până acum 77 de jocuri, are o eficacitate de 47,5% în clasamentul show-ului și ocupă ultimul loc printre cei rămași în competiție.

Marian Drăgulescu, multiplu campion mondial, olimpic, european la gimnastică, este și el la coada topului, pe locul șapte. Din cele 121 de jocuri disputate, fostul gimnast, acum antrenor, a câștigat 58 și are o eficacitate de 47,9%.

ADVERTISEMENT

Alexandru Nedelcu, fost fotbalist de profesie, nu se poate lăuda nici el cu cifre de senzație, fiind cel mai puțin eficient concurent din fosta echipă a Războinicilor sau Tigrilor. Din cele 128 de meciuri jucate, el a câștigat 63, eficiența lui în clasamentul Survivor România 2022 fiind de 49,2%.

Ștefania Stancu, cea mai eficientă concurentă a show-ului din Dominicană

Când vine vorba de cel mai eficient concurent, de departe, în top, se situează Ștefania Stancu. Iar ea, sportiv vorbind, nu se poate lăuda cu mari performanțe în trecut, meseria fostei Războinice și membră a echipei Tigrilor fiind cea de streamer online de jocuri pe calculator.

ADVERTISEMENT

În schimb, Ștefania Stancu se poate lăuda cu o linie de clasament rară pentru competițiile de acest fel. Mai exact, din 109 de meciuri, ea a reușit să câștige 81, eficiența ei în a aduce puncte fiind de 74,3%.

Clasamant Survivor Romania 2022
Clasamentul eficienței de la Survivor România 2022 / Foto: captura: statisztikaworld.com

Locul al doilea al clasamentului este ocupat tot de un Războinic devenit Tigru: Ionuț Popa. El este și concurentul care are cele mai multe meciuri în ”picioare” dintre băieți, 137, și a câștigat 82 dintre acestea, având o eficiență de 59,9%.

Podiumul eficienței este ocupat de guralivul Alex Delea, fost Războinic și Vultur: 123 de meciuri, 72 de victorii și o eficiență de 58.5%. Pe locul patru este cea ultima concurentă intrată în concurs, Oana Ciocan, ea având câteva meciuri mai multe decât totalul victoriilor obținute de Elena Chiriac: 80. Dar, proporțional, cele 44 de victorii au favorizat-o și i-au adus o eficiență ridicată: 55%.

Blaze, Războinic și Vultur, are este pe locul cinci în clasamentul eficienței, cu 53%, ceea ce înseamnă că a câștigat 61 de meciuri din totalul de 115 jocuri pe care le-a disputat, până acum, la Survivor România 2022.

Survivor România 2022 se termină de 31 mai

Survivor România 2022 se va încheia pe 31 mai. Până la ediția care va anunța cine este câștigătorul marelui premiu în valoare de 100.000 de euro și al trofeului show-ului filmat în Republica Dominicană vor mai avea loc patru eliminări.

Eliminările, așa cum a și anunțat prezentatorul Survivor România 2022, Daniel Pavel, sunt la cheremul publicului, telespectatorilor fiindu-le cerut să trimită mesaje pentru a-și susține favoritul. În finală vor intra cei mai populari patru concurenți, iar câștigătorul va fi decis tot în urma votului publicului.

ADVERTISEMENT