Cum arată conacul Playboy, martorul celor mai deocheate petreceri din lume! GALERIE FOTO

Conacul Playboy este cunoscut pentru cele mai deochiate petreceri din lume. Cele mai mari vedete au trecut pragul luxoasi reşedinţe. Aproape toate petrecerile ajungeau a doua zi pe primele pagini...
30.09.2017 | 00:03
Cum arata conacul Playboy martorul celor mai deocheate petreceri din lume GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Conacul Playboy este cunoscut pentru cele mai deochiate petreceri din lume. Cele mai mari vedete au trecut pragul luxoasi reşedinţe. Aproape toate petrecerile ajungeau a doua zi pe primele pagini ale ziarelor de scandal. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Faimosul conac, recunoscut pentru petrecerile la care participau celebrităţi din lumea mondenă şi pentru poveştile deocheate care aveau loc înăuntru, a fost construit în 1927 şi achiziţionat de Playboy Enterprises în 1971, cu puţin peste un milion de dolari. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Cum arată conacul Playboy la noul proprietar

Acesta are 29 camere şi include o casă pentru jocuri, un cinema, o cramă, o sală de fitness, un teren de tenis, o piscină şi o casă pentru oaspeţi, cu 4 dormitoare. După ce a fost cumpărat de Hefner, conacul şi numeroasele sale elemente adiacente, precum o piscină amenajată într-o peşteră, au devenit un loc preferat al multor staruri de la Hollywood, în care erau organizate petreceri spectaculoase, adeseori cu conotaţii lascive.

De asemenea, Playboy Mansion a apărut de-a lungul anilor în numeroase seriale TV şi filme pentru marele ecran, precum “Sex and the City”, “The Apprentice” şi “The House Bunny”.
În ultima perioadă, petrecerile zgomotoase care ajungeau pe primele pagini ale ziarelor s-au mai domolit. Două gemene care au locuit recent în conacul Playboy povesteau că strălucirea de altădată a trecut. Părintele Playboy se mai vedea cu iepuraşii doar la câte o partidă de tenis.

ADVERTISEMENT

Conacul Playboy a fost scos la licitaţie în luna ianuarie a acestui an, iar reprezentanţii Playboy Enterprises şi Daren Metropoulos au confirmat că suma licitată de Metropoulos a fost cea mai mare, iar acum acesta deţine conacul. Suma ar fi ajuns la 100 de milioane de dolari. Un purtător de cuvânt de-al lui Metropoulos a declarat că termenii din contract îi permit fondatorului revistei Playboy, Hugh Heffner, să locuiască în vilă pentru tot restul vieţii sale. Controversatul Hugh Hefner a murit miercuri, la vârsta de 91 de ani.