Life

Cum arată copiii celor mai răi dictatori din istorie. Ce au pățit

Cum arată copiii celor mai temuți dictatori din istorie, care au făcut foarte multe victime. Ce calea au ales aceștia după ce au trăit alături de niște părinți cu idei care au dus la uciderea a milioane de oameni.
23.08.2022 | 22:31
Cum arată copiii celor mai răi dictatori din istorie. Foto: Colaj Fanatik / Facebook, capturi Youtube
ADVERTISEMENT

De-a lungul istoriei au existat mulți dictatori care și-au condus țările cu mână de fier și din cauza politicilor lor au murit mulți oameni. Iată cum arată copiii acestora!

Cum arată copiii celor mai temuți dictatori

Kim Jong-il este faimosul conducător din Coreea de Nord, iar fiul său era Kim Jong Nam. În timpul liderului, au murit trei milioane de oameni din cauza situației economice.

ADVERTISEMENT

Kim Jong-il a fost „conducătorul suprem” al Republicii Populare Democrate Coreene între anii 1994 și 2011, când a murit din cauza unui infarct.

Kin Jong-un este al doilea fiu al lui Kim Jong-il și sub care conducerea țării a devenit și mai aspră. Liderul nord-coreean a oprimat opoziția și i-a făcut pe oameni să muncească mai mult pentru bani mai puțini.

ADVERTISEMENT

Desigur, în timp ce el duce o viață de lux. Fratele mai mare al lui Kim Jong-un, actualul lider nord-coreean, a murit în urma unui atac, despre care s-a spus că înșuși acesta l-a ordonat.

Edda Mussolini a fost fiica renumitului conducător italian. Benito Amilcare Andrea Mussolini a fost cel mai tânăr prim-ministru al țării.

ADVERTISEMENT

El a fost liderul fascist al țării, care a intodus teroarea în populație. S-a autointitulat „Ducele”, iar poporul obosit să mai lupte și să iasă în stradă i-a acceptat puterea.

Statul avea control total asupra vieții oamenilor, acesta fiind pactul tacit făcut între Mussolini și italieni. Și-au dat libertatea în schimbul a ceea ce doar părea să fie stabilitate. Opozanții regimului erau duși la închisoare sau uciși.

ADVERTISEMENT

Edda Mussolini nu a fost niciodată de acord cu ce făcea tatăl său și soțul acesteia, Galeazzo Ciano, ministrul de externe de la acea vreme, nici măcar nu l-a votat pe Mussolini.

Soțul fiicei sale a fost ucis din această cauză, fiind considerată o înaltă trădare a Ducelui. Edda a fost închisă pentru doi ani deoarece a fost acuzată că a colaborat cu fasciștii odată ce războiul s-a terminat și ea s-a întors în Italia.

Sar Patchata este fiica celui despre care s-a spus că a devastat Cambodgia în anii 70. Pol Pot făcea parte din organizația Khmerii roșii și este considerat responsabil pentru moartea a două milioane de oameni. Pol Pot a murit în somn, în 1988.

Fiica lui, Sar Patchata, a urmat cursurile unei facultăți de engleză și s-a căsătorit în anul 2014.

Cine sunt copiii celor mai duri lideri, care au dus la moartea a milioane de oameni

Mao Zedong a dus la uciderea a 40 de milioane de oameni, prin punerea în aplicare a ideologiilor marxiste pe care le-a studiat în vremea când mergea la universitate.

Proiectele puse în aplicare de el după ce a venit la putere și a devenit președinte au dus la o mare foamete în rândul populației. Mao Zedong a murit în 1976, la 82 de ani, fiind bolnav și conectat la aparate.

Li Na, fiica acestuia, a făcut cursurile la Universitatea din Beijing și a devenit jurnalist.

Omar Bin Laden este fiul lui Osama Bin Laden, liderul celei mai mari rețele teroriste din lume, Al-Qaida. Bin Laden a fost ucis în 2011, după o operațiune americană.

Fiul acestuia spunea că tatăl lui nu i-a arătat niciodată afecțiune când era mic și că își dorește să fie ambasador pentru pace.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Domeniul în care românii câştigă peste 11.000 de lei lunar
Domeniul în care românii câştigă peste 11.000 de lei lunar
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Lista completă a ștrandurilor din București. Unde te poți răcori în Capitală în...
Lista completă a ștrandurilor din București. Unde te poți răcori în Capitală în 2024, cel mai ieftin
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Mulți pensionari ar putea ajunge în stradă. Problema care i-ar lăsa fără acoperiș
Mulți pensionari ar putea ajunge în stradă. Problema care i-ar lăsa fără acoperiș
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat