Life

Cum arată copiii Mariei Dragomiroiu și ce meserii au: “Ei reprezintă sensul vieții”

Cum arată copiii Mariei Dragomiroiu și ce meserii au. Interpreta de muzică populară are doi copii din prima căsnicie și este foarte mândră de aceștia.
02.09.2022 | 18:26
Cum arata copiii Mariei Dragomiroiu si ce meserii au Ei reprezinta sensul vietii
Cum arată copiii Mariei Dragomiroiu și ce meserii au. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Copiii Mariei Dragomiroiu nu sunt în lumina reflectoarelor, însă cântăreața este mândră de ei și de realizările lor.

Cum arată copiii Mariei Dragomiroiu

Interpreta de muzică populară are doi copii, Ileana și Mircea, care continuă să-i aducă bucurii în fiecare zi. Cei doi au 44, respectiv 45 de ani și sunt din prima căsnicie a vedetei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, îndrăgita cântăreață are și nepoți și se bucură de familia sa frumoasă.

Maria Dragomiroiu a devenit mamă la 22 de ani și a fost nevoită să facă numeroase sacrificii pentru copiii săi. Artista nu regretă momentele dificile pe care le-a traversat de-a lungul vieții deoarece acestea au ajutat-o să devină mai puternică.

În plus, solista și-a dorit foarte mult să devină mamă, așa că nu regretă că la 23 de ani avea deja doi copii foarte mici.

ADVERTISEMENT

“Mi-am dorit foarte mult să am copii, pentru că ei reprezintă sensul vieţii, al muncii noastre, să ai cu cine să împărtăşeşti bucuriile şi realizările tale.

Eu aveam 22 de ani. Nu aveam nimic, decât pe copiii mei. Eram cea mai fericită. (…) 

La 23 de ani aveam doi copii cu o diferenţă de vârstă între ei de 11 luni şi 4 zile, în condiţiile în care nu aveam o casă corespunzătoare, siguranţa zilei de mâine, acum cred că a fost o nebunie din partea mea, dar tot acum mă bucur că m-am aruncat în această nebunie.”, spunea Maria Dragomiroiu într-un interviu mai vechi, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Maria Dragomiroiu copii
Maria Dragomiroiu, alături de cei doi copii. Sursa foto: Facebook

Ce meserii au copiii Mariei Dragomiroiu

Vedeta a dezvăluit și cu ce se ocupă cei doi copii ai săi. Fiica cântăreței de muzică populară lucrează ca profesor universitar, în timp ce fiul ei este inginer de sunet la Arena Națională.

Maria Dragomiroiu i-a lăsat pe copiii săi să facă ceea ce și-au dorit în viață și este mândră de realizările lor.

ADVERTISEMENT

“Mi-am lăsat copiii să facă ce au dorit ei în viață. Fata mea e profesor universitar și băiatul meu este inginer de sunet la Arena Națională. (…)

Dacă aş fi fost o persoană mai calculată, să aştept mai întâi să am o situaţie materială cât de cât corespunzătoare, nu mai erau copiii mei şi astăzi nu aş mai trăi această mare bucurie şi împlinire de a fi mama lor.”, a mai declarat vedeta.

Interpreta de muzică populară are patru nepoți și adoră să-și petreacă timpul alături de ei.

Maria Dragomiroiu avea doar 20 de ani atunci când s-a căsătorit pentru prima dată. După divorț, artista s-a ocupat singură de creșterea celor doi copii, până când l-a întâlnit pe Bebe Mihu, cu care este căsătorită de peste 30 de ani.

ADVERTISEMENT