News

Cum arată copilul prințului Harry și al lui Meghan Markle. Primele imagini cu noul membru al Casei Regale

08.05.2019 | 15:17
Cum arata copilul printului Harry si al lui Meghan Markle Primele imagini cu noul membru al Casei Regale

Meghan Markle este în culmea fericirii. În cursul zilei de luni, soția prințului Harry  a adus pe lume primul copil al cuplului regal, un băiețel care va fi al șaptelea în linia pentru tron, imediat după tatăl său. Astfel de evenimente au generat ăntotdeauna un entuziasm major în rândul britanicilor, însă nașterea ducesei de Sussex a stârnit în mod special curiozitatea publicului, întrucât cuplul princiar a încercat să-și țină copilul cât mai departe de ochii curioșilor în această perioadă.

Primele imagini cu noul membru al Casei Regale

Chiar dacă discreția a reprezentat cuvântul de ordine în aceste zile, anunțul oficial al nașterii noului membru al Casei Regale a fost făcut chiar de prințul Harry, luni după-amiază. Vizibil emoționat, fericitul tătic a declarat că se simte „în al nouălea cer” și complet fermecat de copilul său, despre care a spus că este un băiețel „absolut incredibil”.

Toată lumea este acum curioasă să vadă primele imagini cu noul membru al Casei Regale, iar mult-așteptatul moment se apropie cu pași repezi. În cursul zilei de miercuri este programată ceremonia în urma căreia britanicii vor decoperi chipul noului bebeluș regal.

Ce nume ar putea purta băiețelul lui Meghan Markle

Până atunci însă, presa din Marea Britanie speculează pe seama numelui pe care Meghan Markle și prințul Harry îl vor alege pentru primul lor copil. Printre variantele cele mai vehiculate se numără   Albert, Arthur sau Philip.  Dat fiind faptul că soțul reginei Victoria purta numele Arthur, nu este exclus ca aceasta să fie principala opțiune luată în considerare de cuplul regal. Alegerea nu va fi deloc ușoară, pentru că Philip este numele bunicului prinților William și Harry, de care cel din urmă este extrem de apropiat.

Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în luna mai a anului trecut, după o ceremonie plină de fast, care a fost urmărită de milioane de fani din întreaga lume. Iată că la doar un an după ce și-au unit destinele, cei doi au devenit fericiții părinți ai unui superb băiețel.