Life

Cum arată Corina Dănilă la 49 de ani. Cu ce se ocupă cunoscuta actriță

Corina Dănilă are o siluetă de invidiat la 49 de ani și cu trecerea timpului parcă a întinerit. Cunoscuta prezentatoare și actriță este în prezent gazda unei emisiuni de la TVR 2.
25.11.2021 | 14:08
Cum arata Corina Danila la 49 de ani Cu ce se ocupa cunoscuta actrita
Corina Dănilă arată fabulos la 49 de ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ajunsă la 49 de ani, Corina Dănilă arată fabulos. Actrița a început să se transforme în anul 2017, și cu trecerea anilor parcă a întinerit.

Atunci a fost nevoită să slăbească aproape 15 kilograme din cauza unor probleme de sănătate.

În prezent, Corina Dănilă realizează emisiunea “Gala umorului” la TVR 2.

Cum arată Corina Dănilă la 49 de ani. Cu ce se ocupă cunoscuta actriță

Corina Dănilă este un model pentru multe doamne și domnișoare. Aceasta a început să se transforme spectaculos după vârsta de 40 de ani. În anul 2017 a slăbit 15 kilograme din cauza unor probleme medicale, iar la vârsta de 47 de ani și-a făcut prima intervenție estetică. De atunci, vedeta a avut mereu grijă de aspectul fizic, iar acum la 49 de ani are un corp de invidiat.

ADVERTISEMENT

Corina realizează în prezent emisiunea “Gala umorului” la TVR 2, dar nu a renunțat nici la marea sa dragoste, teatrul. Fanii o pot vedea pe scenă în diverse spectacole.

Îndrăgita prezentatoare a recunoscut de curând că se confruntă din nou cu unele probleme de sănătate. În urmă cu mai mulți ani a slăbit din cauza problemelor la spate. De curând, medicii au descoperit că suferă și de o afecțiune dermatologică, declanșată pe fond emoțional, care îi dă mari bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

“E vorba despre vitiligo. Se declanșează pe fond emoțional, în condiții de slăbire a sistemului imunitar și pe care o duci toată viața. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez.

Din respect pentru publicul spectator și telespectator, folosesc machiaj și pe față, și pe mâini, atât la teatru, cât și la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac și la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini.

ADVERTISEMENT

Încerc, de ceva vreme, să țin sub control evoluția și să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete Excilite.”, a declarat Corina Dănilă pentru click.ro. 

În cariera de actriță, Corina Dănilă s-a făcut remarcată în serialul Tv Numai Iubirea. O telenovelă difuzată pe Acasă Tv și care a avut 100 de episoade. De-a lungul timpului a mai jucat și în alte producții și în numeroase piese de teatru.

ADVERTISEMENT

Cariera în televiziune și-a început-o în anul 1994 la TVR. După doi ani, în 1996, a început să prezinte știrile la Pro Tv. După o perioadă în care a fost reporter special a devenit realizatoare de emisiuni.

ADVERTISEMENT