Fotbal international

Cum arată costumele de 110.000 de euro purtate de Messi și compania înainte de Tottenham – Barcelona. Foto

02.10.2018 | 17:11
Cum arata costumele de 110000 de euro purtate de Messi si compania inainte de Tottenham  Barcelona Foto

Jucătorii Barcelonei au făcut deplasarea spre Londra cu mare stil, purtând costume a căror valoare totală a depășit 100 de mii de euro. Partida Tottenham – Barcelona, contând pentru etapa a 2-a din grupele UEFA Champions League se joacă miercuri seara, de la ora 22:00.

Catalanii au avut pe ei costume din gama designer-ului Thom Browne, sponsorul global al clubului pentru următoarele trei sezoane. Jucătorii Barcelonei vor purta costumele acestui designer însă doar la meciurile pe care le vor juca în deplasare în Liga Campioinilor.

Lionel Messi în costum de 4.700 de euro

Fiecare costum costă individual 4.700 de euro. Jucătorii Barcelonei au fost extrem de încântați de ele, lăudându-se cu imagini publicate pe conturile de socializare înaintea de plecarea spre Londra.

Vezi imaginile în galeria foto de mai sus!

Duel fără Alli și Umtiti

Fiecare echipă are câte un absent de marcă înaintea meciului direct programat pe Wembley. De la Tottenham lipsește Dele Alli, în timp ce Barcelona nu poate conta pe Umtiti. Catalanii au început mai bine însă faza grupelor. Au câștigat cu 4-0 partida disputată pe teren propriu cu PSV Eindhoven. În comparație, Tottenham a pierdut dramatic duelul jucat la Milano cu Inter, scor 1-2, după ce a condus, iar italienii au întors rezultatul în ultimele zece minute de joc.

Totuși, dacă Tottenham abia ce a ieșit din criză, legând trei victorii consecutive după trei înfrângeri la rând, Barcelona pare să fi intrat într-o perioad nefavorabilă. Nu mai bate pe nimeni de trei meciuri. A fost remiza de pe teren propriu cu Girona, scor 2-2, urmată de înfrângerea 1-2 de la Leganes, meci în care a condus la pauză, pentru ca în runda precedentă să remizeze din nou acasă, de această dată cu Athletic Bilbao.

Tottenham și Barcelona s-au întâlnit în această vară la International Champions Cup. După 2-2 în timpul regulamentar, catalanii s-au impus la penalty-uri.