News

Cum arată criminalul lui Emi Pian. Ciprian Napy din Clanul Rinu, în opulență și exces dincolo de limită

04.08.2020 | 12:31
El este criminalul lui Emi Pian. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cum arată criminalul lui Emi Pian, interlopul care a fost ucis în cartierul Giulești. Conform primelor informații, cel care i-a luat viața este Ciprian Napy.

Acesta face parte din Clanul Rinu, o grupare care deține supremația în Sectorul 2 al Capitalei. Mai exact, aceștia domina zona podului Colentina.

ADVERTISEMENT

Ciprian este fiul lui Napy, unul dintre liderii clanului și, în mod curios, nu este deloc un străin de gașca Duduianu. Poliția spune că în urmă cu mai mulți ani, cele două clanuri făceau chiar afaceri împreună.

El este criminalul lui Emi Pian

Despre Ciprian Napy se știe că are o viață de nabab. Are grijă ca toată lumea să știe lucrul acesta și postează deseori pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar acum două zile, tânărul a publicat un video în care apare călare prin munți. Clipul a stârnit o mulțime de comentarii și lumea nu a ezitat să laude fiecare pas al acestuia.

După plimbarea pe cal, se pare că interlopului i-a venit chef de barbut. Întors în București, acesta s-a așezat la masă cu viitoarea victimă. La un moment dat, cei doi s-au certat, iar Napy l-a înjunghiat în mod repetat.

ADVERTISEMENT

De remarcat că atât Ciprian, cât și alți suspecți, membri al Clanului Rinu, au fost duși la audieri la secția Omoruri de la Poliția Capitalei.

Vă readucem aminte că mai mulți membri din clanul Duduianu au făcut parte din așa zisul lot „Vlasov”. În 2013, procurorii i-au trimis în judecată  pe Constantin Răducanu, zis „Costel al lui Caran”, Gheorghe Stan, zis „Bulgaru”, Nicolae Duduianu, zis „Caleea”, Emil Răducanu, zis „Emil al lui Caran”, Nicolae Constantin, zis „Aramis”, Valentin Duduianu, zis „Beadim”, Daniel Duduianu, zis „Edison”, Marius Gheorghe, zis „Marius al lui Rinu”, Aurel Răducanu, zis „Aurel al lui Caran”, Traian Simion,zis „Udi”, Sofian Văduva, zis „Denom”, şi Elena Constantin, zisă „Vipera”.

ADVERTISEMENT

Toți erau acuzați de cămătărie într-un dosar din care mai făcea parte și fostul șef al Camerei de Comerț, Mihai Vlasov. Conform dosarului, procurorii au venit cu informații că Vlasov era unul dintre cei care apelau la Duduieni pentru împrumuturi atunci când pierdea la casino.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: