Life

Cum arată cu adevărat Lora fără machiaj. Este incredibil cum s-a pozat și a lăsat să se vadă absolut totul

15.09.2020 | 17:17
ADVERTISEMENT

Lora a postat pe Instagram un clip în care apare complet nemachiată, fără filtre și fără niciun fel de artificiu. Cântăreața s-a lăsat filmată așa cum este în realitate, în imagini rare.

Foarte puține persoane publice se pot lăuda cu o astfel de performanță, să aibă curajul să se pozeze așa cum dimineața când se trezesc, iar artista este una dintre ele.

ADVERTISEMENT

Chipul fostei prezentatoare Vorbește Lumea este aproape de perfecțiune, căci nu are riduri, nu are intervenții chirurgicale și este complet naturală.

Lora, fără pic de machiaj pe Instagram

Adorată de milioane de oameni pe rețelele de socializare, căci este una dintre cele mai de succes artiste din România, Lora se mândrește și cu tenul ei, căci este fără cusur. Vedeta a apărut pe Insta Story fără make-up, lucru pe care puține persoane publice îl fac. Însă, înainte de toate, trebuie să reamintim că artista este complet naturală, cel mai probabil moștenind de la părinții ei pielea catifelată.

ADVERTISEMENT

Cântăreața s-a lansat și în cosmetică, dat fiind faptul că mama ei a fost farmacistă, și a lansat, anul trecut, o cremă pe care o folosește tot timpul, menționând că datorită produsului are pielea atât de fină, însă factori decisivi sunt stilul de viață, sportul și alimentația.

Lora este pasionată de dans și sport, iar în fiecare clip pe care îl are dansează, însă după zeci de ore de antrenament, acesta fiind și unul dintre secretele pe care le are pentru întreținerea siluetei sale.

ADVERTISEMENT

A stat cinci luni în Bali

Pandemia a prins-o pe Lora în vacanță, care a fost prelungită din cauza stării de urgență implementată în majoritatea țărilor lumii în contextul coronavirus. Acolo, artista a filmat chiar și un videoclip și a reușit să stabilească o legătură profundă cu Ionuț Ghenu, iubitul ei. Ea a declarat în emisiunea lui Cătălin Măruță că a simțit activități paranomale cât timp a fost în Asia. „Am simțit-o pe mama, iar ultimul zbor știam că va fi final, că vor pleca cu adevărat, după ce de cinci ori la rând ne făcuserăm bagajele. Am simțit că vine de la mama.”, a menționat Lora la Pro TV.