Life

Cum arată, cu adevărat, Loredana Groza la aproape 52 de ani. Imagini needitate cu îndrăgita artistă!

Avem imagini needitate cu Loredana Groza. Cum arată vedeta, cu adevărat, la aproape 52 de ani? Artista face sport, are un regim alimentar echilibrat și frecventează clinicile de înfrumusețare!
12.05.2022 | 10:25
Cum arata cu adevarat Loredana Groza la aproape 52 de ani Imagini needitate cu indragita artista
Loredana Groza, în realitate vs Instagram. Sursă foto: Fanatik/Instagram
ADVERTISEMENT

Cum arată, cu adevărat, Loredana Groza la aproape 52 de ani? Este întrebarea de pe buzele multor curioși. Îndrăgita artistă a făcut spectacol în weekend la un eveniment privat ce a avut loc în Capitală.

Cum arată cu adevărat Loredana Groza?

Loredana Groza, realitate vs instagram
Cum arată Loredana Groza în realitate vs Instagram
Sursa foto: Fanatik.ro / Instagram.com

În iunie, Loredana Groza împlinește nici mai mult, nici mai puțin de 52 de ani! Cântăreața face sacrificii mari pentru a se menține în formă, nu doar pentru a avea o apariție impecabilă în fața fanilor și telespectatorilor, ci și pentru a se simți bine în pielea ei.

ADVERTISEMENT

Imagini needitate cu Loredana Groza

În weekend, la o nuntă dintr-un local de fițe din București, Loredana Groza a făcut furori. Artista a fost invitată să întrețină atmosfera la evenimentul privat și, așa cum ne-a obișnuit, a purtat o ținută sexy. Loredana Groza a optat pentru o rochiță scurtă, transparentă, cu paiete, care să-i pună în evidență picioarele subțiri și bine lucrate. Pe dedesubt, vedeta emisiunii România are Roast, de la Antena 1, purta un body negru, mulat pe trup, destul de decoltat, din câte se observă în imaginile pe care FANATIK.RO le prezintă în exclusivitate.

La aproape 52 de ani, Loredana are o siluetă de invidiat

Loredana Groza își arată silueta
Așa arată cu adevărat Loredana Groza (foto stânga). Pe conturile de socializare, artista își mai prelucrează pozele
Sursa foto: Fanatik.ro / Instagram.com

Blondina a asortat rochia cu o pereche de sandale cu toc, acesorizate cu argintiu. Loredana Groza a ridicat în picioare, cu piesele ei celebre, atât mirii, cât și nașii, și invitații. I-a invitat la dans, preț de câteva zeci de minute. Mai exact, a făcut un show de excepție alături de trupa ei.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a fost admirată de toți cei prezenți pentru felul în care se prezintă la cei aproape 52 de ani. Aceștia au putut vedea cum arăta cu adevărat Loredana, în realitate, și nu doar pe conturile ei de socializare unde se regăsesc și poze prelucrate.

Cum se întreține Loredana Groza?

Loredana Groza cu decolteu
Loredana Groza arată impecabil la aproape 52 de ani
Sursa foto: Fanatik.ro / Instagram.com

Vedeta a declarat în trecut că face sacrificii destule pentru a-și menține o siluetă de invidiat. Pe lângă faptul că merge aproape zilnic la sală și la yoga, cântăreața este foarte atentă și în ceea ce privește alimentația. Adeptă a unui stil de viață sănătos, Loredana Groza încearcă să-și creeze un meniu zilnic bazat pe mai multe legume decât pe carne.

ADVERTISEMENT

Dacă la micul dejun artista preferă să consume fructe fie uscate, fie proaspete, cu iaurt, la prânz preferă un grătar cu o salată. Seara optează pentru o cină mai puțin bogată în calorii, bazată, desigur, pe mai multe legume.

Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie.

ADVERTISEMENT

Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a spus Loredana Groza, conform a1.ro.

ADVERTISEMENT