Life

Dana Budeanu nemachiată! Imagini rare cu vedeta TV fără pic de fard pe față

29.06.2020 | 16:05
Dana Budeanu nemachiata Imagini rare cu vedeta TV fara pic de fard pe fata
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu este criticul de modă cu cele mai multe vizualizări pe Youtube. Ea publică săptămânal atât un verdict politic, cât și un verdict despre modă, care este împărțit în 3 categorii: verdict, stilul ești tu + amețitele și mafioții, care este cea mai vizionată rubrică.

În cadrul emisiunii online, vedeta TV apare îmbrăcată ”țiplă”, dacă ar fi să cităm după chiar spusele sale, însă nu toate aparițiile sale au fost mereu perfecte.

ADVERTISEMENT

Deși mai tot timpul este fardată și rareori apare fără strop de machiaj, Dana Budeanu a fost fotografiată și nemachiată, iar diferențele se văd cu ochiul liber.

Cum arată Dana Budeanu nemachiată

Cu toate că susține că femeia trebuie să fie mereu aranjată, Dana Budeanu a avut și ea, la rândul ei, apariții televizate în care a apărut nemachiată sau fără să aibă părul coafat. Râde mai mereu de toată lumea, însă și ea este tot o femeie normală, cu riduri, cearcăne și trăsături aparent banale.

ADVERTISEMENT
Dana Budenau, în timpul unei ediții ”Dansez pentru tine”, unde a plâns după o accidentare care a scos-o din concurs
Dana Budenau, în timpul unei ediții ”Dansez pentru tine”, unde a plâns după o accidentare care a scos-o din concurs

Dana Budenu nemachiată arată complet diferit față de ”diva” care se prezintă a fi în emisiunile online. Dacă în timpul verdictului apelează la make-up artiști și hairstylisti renumiți, în anumite momente ale vieții, cel puțin când nu era atât de cunoscută, vedeta apărea și cu un look banal.

Dana Budeanu nemachiată, într-o emisiune TV
Dana Budeanu nemachiată, într-o emisiune TV

Criticul de modă este foarte categorică în ceea ce privește ținutele și aparițiile vedetelor, însă critică în același timp și oamenii obișnuiți. De asemenea, Dana Budeanu realizează și un verdict politic, unde își dă cu părerea despre ce se întâmplă în România, despre politicieni, dar și despre cum guvernează aceștia România.

ADVERTISEMENT
Dana Budeanu nemachiată, în emisiunea ”Vorbește Lumea”, de la Pro TV
Dana Budeanu nemachiată, în emisiunea ”Vorbește Lumea”, de la Pro TV

Pe vremuri, când era căsătorită cu omul de afaceri Radu Budeanu, ea avea o rubrică de modă în câteva reviste pe care le dețineau împreună.

Prietenă cu multe vedete din România

Vreme de câțiva ani, prietena cea mai bună a Mihaelei Rădulescu a apărut la TV constant, ultima emisiune în care a fost este ”Vorbește Lumea”, colaborare care s-a încheiat după ce a criticat pe Instagram nu ținutele vedetelor, ci acțiunea caritabilă a unui spital.

ADVERTISEMENT


După ce acest episod, ea nu a mai fost văzută la TV, însă și-a reluat activitatea în mediul online, unde și-a făcut un canal pe Youtube. De această dată, Dana Budeanu are o abordare necenzurată, jignind atât femeile, cât și bărbații pentru felul în care apar în public.

Cea mai mare jignire a adus-o femeilor gravide, după ce s-a luat de ele pentru că se îngrașă în perioada sarcinii.

ADVERTISEMENT
Tags: