Life

Cum arată Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, după ce s-a pocăit

27.04.2021 | 23:47
Cum arata Dana Roba fosta iubita a lui Nicolae Guta dupa ce sa pocait
Cum arată Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, după ce s-a pocăit. Sursa foto: ziare.com
ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Nicolae Guță, Dana Robu, a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a pocăit, iar acum a detaliat motivele pentru care a ajuns la această decizie. Fosta asistentă TV avea o viață total diferită în urmă cu câțiva ani.

Momentul în care a decis să meargă pe calea credinței a fost acela în care și-a pierdut mama, mai ales că s-a simțit vinovată de moartea acesteia.

ADVERTISEMENT

Prezentă la emisiunea lui Dan Capatos, Dana Roba a dezvăluit că o revelație pe care a avut-o la momentul respectiv a făcut-o să-și schimbe viața radical și să se dedice învățăturilor bisericești.

Cum arată Dana Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guță, după ce s-a pocăit

De la relația cu manelistul Nicolae Guță și nopțile pierdute prin cluburi, Dana Roba a trecut la învățăturile bisericești după decesul mamei ei și a renunțat complet la viața pe care o avea înainte. Fosta vedetă a ajuns chiar să regrete modul în care își trăia viața cu câțiva ani în urmă, considerând că a făcut multe păcate.

ADVERTISEMENT

„Într-o duminică m-am trezit și am spus ‘De astăzi mă pocăiesc’. (…) Toate hainele mele le-am aruncat în ziua aia. Eu nu aveam haine de om normal, aveam haine de fată ușoară. (…) Cred că rugăciunile mamei mele au ajuns la cer după ce ea a decedat. În mine se zbăteau două duhuri, duhul lui Dumnezeu și duhul diavolului, care m-a tras la 19 ani”, a declarat Dana Roba la Antena Stars.

Fosta asistentă TV a declarat că regretă foarte mult viața pe care a dus-o înainte, atunci când dansa în videoclipurile muzicale ale lui Nicolae Guță și ieșea constant în cluburi, însă consideră că a fost iertată de Dumnezeu și asta este tot ceea ce contează. Mai mult, Dana Roba susține că Mântuitorul și-a făcut apariția într-un vis de-al ei imediat după ce s-a botezat la Biserica Penticostală.

ADVERTISEMENT

„Mi-este rușine să le spun oamenilor despre păcatele pe care le-am făcut și Dumnezeu mi le-a iertat. (…) A doua zi după botezul meu l-am visat pe Iisus răstignit pe cruce și mi-a spus așa ‘Dana, ți-am iertat toate păcatele’. A fost cea mai puternică întâlnire a mea cu Dumnezeu”, a continuat aceasta.

Dana Roba
Cum arată Dana Roba acum. Sursa foto: capturi YouTube/ Antena Stars

De ce a ales Dana Roba să se pocăiască

Dana Roba nu s-a pocăit imediat după decesul mamei ei, însă tragicul eveniment a stat la baza acestei decizii. Într-o zi, o femeie i-a spus mamei ei că va fi greu încercată de viață, iar la câteva luni aceasta a fost diagnosticală cu cancer în fază terminală.

ADVERTISEMENT

„Sunt aproape 10 ani de când a decedat mama mea. Și asta este un motiv pentru care eu m-am pocăit. După ce a decedat am simțit că jumătate din inima mea nu mai funcționează. (…) M-am supărat pe mine. Înainte să moară a fost o femeie la noi în casă și a spus așa ‘Domnica, o să treci printr-o încercare, dar a spus Dumnezeu că dacă copiii tăi se vor pocăi vei fi vindecată, dar dacă nu Dumnezeu te va face aur curat’.

Nu cred că au trecut 2 luni și mama mea a aflat că are cancer în fază terminală. Voiam să mă pocăiesc atunci, dar nu puteam. Dumnezeu a făcut așa ca să înțeleg de fapt că singura soluție în singurătatea este Dumnezeu”, a mai spus fosta lui Nicolae Guță.

ADVERTISEMENT