Life

Cum arăta Daria Jane, vloggeriţa transgender, înainte de a deveni femeie. Tânăra participă acum la Stand-Up Revolution

Daria Jane, vloggeriţa transgender, va urca în această seară pe scena de la ”Stand-Up Revolution”. Înainte de transformare însă, aceasta a participat la ”Românii au talent”.
18.11.2022 | 10:12
Cum arata Daria Jane vloggerita transgender inainte de a deveni femeie Tanara participa acum la StandUp Revolution
Daria Jane, vloggerița transgender, urcă pe scena de la Stand-up Revolution. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ediția din această seară a emisiunii ”Stand-Up Revolution” aduce în prim plan personaje pe măsură, dar și situații neașteptate.

Cine este Daria Jane, concurenta de la ”Stand-Up Revolution”

Una dintre concurente este chiar Daria Jane, vloggeriţa transgender, care pe când era băiat a participat la show-ul ”Românii au talent” de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Aceasta va spune câteva glume din experiența personală, iar reacțiile juraților le vom vedea în doar câteva ore.

Povestea vloggeriței este una cât se poate de interesantă. În momentul în care a împlinit 18 ani, Darius Bulzan a decis să își schimbe sexul și a devenit astfel Daria Jane.

ADVERTISEMENT

Numele său a ajuns rapid să fie cunoscut de publicul larg. Daria Jane face un vlog despre fashion în care vorbește despre diverse subiecte sociale destul de interesante.

Unele dintre ele vizează și căsătoriile dintre persoane de același sex. De asemenea, pe Daria Jane o mai știm și de acum ceva timp de la ”Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

Aceasta a participat atunci înainte de a începe transformarea radicală, acesta fiind și motivul pentru care mulți nu o mai recunosc deloc.

Darius Bulzan, înainte de a deveni Daria Jane. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
Darius Bulzan, înainte de a deveni Daria Jane. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik

Marian Drăgulescu și Vlad Craioveanu urcă pe scena ”Stand-Up Revolution”

Pe lângă vloggerița transgender, în această seară vom putea vedea și alte persoane interesante și cunoscute în spațiul public precum Vlad Craioveanu sau Marian Drăgulescu.

ADVERTISEMENT

Vlad Craioveanu spre exemplu va face un mini-roast juraților Stand-Up Revolution, iar reacțiile lui Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea le vom vedea în foarte puțin timp.

”Am lucrat mulți ani în radio, m-am obișnuit să vorbesc mult și singur – văd că și Costel știe. Diferența e că, la mine a fost carieră, la el, căsnicie”, le-a spus acesta juraților.

La rândul său, Marian Drăgulescu, fostul gimnast care a participat și la Survivor România face câteva glume legate de viața personală, dar și despre provocările pe care le-a trăit în ultimii ani.

”E frumos aici, că, atunci când râde lumea, înseamnă că a fost bine. La gimnastică, dacă râde lumea, e nasol.

Sportul mi-a adus și foarte multe satisfacții, pe care n-are rost să le enumăr, pentru că n-are rost să vă mint”, este doar o parte din roast-ul lui Marian Drăgulescu.

ADVERTISEMENT