Life

Cum arăta Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, înainte de operațiile estetice

27.05.2020 | 23:50
Cum arata Daria Radionova iubita lui Alex Bodi inainte de operatiile estetice
ADVERTISEMENT

Alex Bodi nu a suferit prea mult după despărțirea de Bianca Drăgușanu și s-a reorientat rapid către o tânără foarte frumoasă, Daria Radionova. Frumoasa rusoaică este o afaceristă de succes, apelând de câteva ori și la operațiile estetice, puțini știind cum arăta aceasta în urmă cu ani buni.

Daria Radionova, transformată complet de operațiile estetice

Daria Radionova a ajuns cunoscută în mediul online după ce și-a acoperit bolidul primit cadou de la părinți cu un milion de cristale Swarovski, ulterior scoțând la vânzare mașina pentru suma de aproape 155.000 de lire sterline, pasiunea sa continuând și la ora actuală.

ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 26 de ani care locuiește la Londra încă de la 15 ani nu este străină nici de operațiile estetice, apelând de-a lungul timpului de nenumărate ori la bisturiul medicilor esteticieni, transformarea fiind una foarte vizibilă.

Actuala iubită a omului de afaceri Alex Bodi s-a schimbat miraculos, dovadă fiind imaginile din mediul online în care apare cu o siluetă trasă prin inel, un bust generos, buze voluminoase, ten impecabil și un posterior pe măsură.

ADVERTISEMENT
Rusoaica Daria Radionova
Așa arăta Daria Radionova în urmă cu 6 ani. Sursa foto: stirileprotv.ro

Cu ce se ocupă frumoasa rusoiacă, Daria Radionova

Daria Radinova a investit enorm în aspectul său fizic, cheltuind de-a lungul anilor sume fabuloase pentru rezultatul din momentul de față.

Tânăra nu mai este deloc fata inocentă de acum câțiva ani, afișând o imagine de bombă sexy care nu se dă în lături să-și satisfacă toate poftele, indiferent despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Frumoasa rusoaică are o mare slăbiciune pentru lux și opulență, având mai multe afaceri de succes din care câștigă sume impresionante, principala sa pasiune fiind mașinile puternice cu multe cristale Swarovski.

În clipa de față iubita lui Alex Bodi deține două Lamborghini, unul roșu și altul negru, autoturisme care întorc privirile londonezilor atunci când șatena iese pe străzi.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, pregătit să o cucerească pe Daria Radionova?

Alex Bodi și-a luat gândul de la Bianca Drăgușanu și își îndreaptă toată atenția către nimeni alta decât frumoasa rusoaică Daria Radionova despre care s-a mai spus în urmă cu câteva luni că a avut o relație.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, afaceristul urmează să plece la Londra luna viitoare pentru a se întâlni cu cea care l-a cucerit și chiar vor locui împreună pentru câteva săptămâni.

 

ADVERTISEMENT