Life

Cum arată David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel. Poartă tocuri și se machiază. Din ce face bani la 22 de ani

Cum arată David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, în vârstă de 22 de ani. Cum se întreține acesta?
26.06.2021 | 16:20
Cum arata David Puscas fiul Luminitei Anghel Poarta tocuri si se machiaza Din ce face bani la 22 de ani
Cum arată David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel. Poartă tocuri și se machiază. Din ce face bani la 22 de ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a renunțat la orice inhibiții și se arată așa cum este cu adevărat, pe rețelele de socializare. Tânărul de 22 de ani a uimit când a postat mai multe fotografii cu el.

În acestea, se vede că tânărul este neconformist și nu crede în regulile impuse de societate privitoare la bărbați. Astfel, el poartă rochii și se încalță cu pantofi cu toc.

ADVERTISEMENT

Cum arată David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel. Poartă tocuri și se îmbracă cu rochii

Mai mult decât atât, David Pușcaș se înfrumusețează prin machiaj și poartă accesorii strălucitoare, pe care le folosesc, de obicei, femeile.

El nu se ferește nici să își facă unghiile, pe rețelele de socializare fiind mai fotografii în care fiul Luminiței Anghel are ojă neagră sau albastră.

ADVERTISEMENT

El nu se ferește nici să folosească hainele care sunt comercializate pentru femei. De pildă, el postează fotografii provocatoare în lenjerie intimă de damă.

David Pușcaș
David Pușcaș. Sursa foto: Instagram

Care este relația dintre Luminița Anghel și fiul ei

Relația dintre Luminița Anghel și fiul ei nu este una prea bună, ea fiind presărată de scandaluri. Cei doi nu își mai vorbesc deja de ani de zile, iar tânărul se descurcă singur, pentru că nu primește niciun ban de la mama sa.

ADVERTISEMENT

De altfel, el a ținut să precizeze că el nu mai este deloc susținut financiar de mama sa, cu care nu mai ține legătură de șapte ani. La fel, nici cu tatăl său nu vorbește de peste 18 ani.

„Citisem în presă la un moment dat că mama îmi virează bani în nu știu ce cont. De când a început pandemia, eu ma întrețin 100% singur. Mama nu-mi trimite bani în cont, mă descurc să mă întrețin singur”, a declarat el pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Din ce face bani fiul Luminiței Anghel

Dar din ce face David Pușcaș bani, de fapt? După cum mărturisește chiar el, nu are un loc de muncă, dar câștigă din Youtube, din vlogguri. De asemenea, el s-a lansat și în muzică.

„În acest moment nu mai am un loc stabil de muncă, însă m-am axat foarte mult pe partea de online, youtube, vlogguri, din asta câștig. (…) Mă voi lansa în muzică”, a spus David Pușcaș.

ADVERTISEMENT