Life

Cum arată de fapt cea care l-a (dez)amăgit pe Zanni, la Survivor! Ana Porgras, gimnasta fotomodel! Galerie foto

Începută promițător, cu o vizibilă ”chimie” între ei, relația dintre Ana Porgras și Zanni a ajuns să îi dezamăgească pe amândoi, iar atacurile nu au lipsit între ei.
16.07.2021 | 16:04
Ana Porgras este gimnasta cu forme de fotomodel Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ana Porgras, probabil una dintre cele mai atrăgătoare Faimoase de la Survivor România, are forme demne de un fotomodel, ea reușind, de altfel, să ”câștige” o mulțime de fani datorită felului în care arată.

Ana Porgras și Zanni, relație zbuciumată

După ce au fost sursa unor adevărate controverse la Survivor România 2021 cu privire la relația pe care ar fi avut-o, Ana Porgras și Zanni au vorbit, pe șleau, despre ce se petrece între ei.

ADVERTISEMENT

Iar după ce au negat că ar fi fost iubiți, detalii cât se poate de controversate au ieșit la iveală de curând, cei doi ajungând să nici nu mai vorbească unul cu celălalt.

Astfel, a explicat Zanni, după ce a câștigat Survivor România 2021, a umblat în telefonul colegei sale din emisiune și, după ce a văzut un mesaj pe contul de WhatsApp al Faimoasei Ana Porgras s-a declarat mai mult decât dezamăgit de ea.

ADVERTISEMENT

”O simţeam la petrecere (după Survivor România 2021, n. red.) că nu mai era prezentă cu noi, se uita mereu pe telefon. Dar am citit un mesaj de pe WhatsApp care mi-a demonstrat că nu e ce trebuie. Nu am mai vorbit de atunci cu ea. M-a dezamăgit mult”, a declarat Zanni la emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

Ana Porgras, despre Zanni: ”M-a dezamăgit”

Faimoasa Ana Porgras nu a rămas datoare în războiul cu Zanni și, într-un live, pe contul ei de socializare, a explicat cum stau de fapt lucrurile între ea și câștigătorul de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

”Nu l-am dezamăgit eu pe Zanni, în egală măsură m-a dezamăgit și el pe mine. (…) A văzut un mesaj, de la o anumită persoană, și, nah! Dar eu nu trebuie să dau explicații nimănui, iar el s-a simțit dezamăgit. Dar și eu am fost dezamăgită că s-a băgat în intimitatea mea. (…) Nu am considerat de cuvință că trebuie să îi dau parola de la telefonul meu. Dar, chiar și așa, chiar dacă noi nu mai vorbim, eu o să îl susțin în continuare”, a explicat Ana Porgras.

Zanni, înnebunit de formele afișate în junglă de Ana Porgras?

Chiar dacă neagă că și-ar fi dorit mai multe de la Ana Porgras, ruperea bruscă a relației pe care o avea cu Faimoasa pare să indice că Zanni și-ar fi dorit, totuși, nu doar amiciția gimnastei.

ADVERTISEMENT

Iar asta mai ales după ce, la Survivor România 2021, s-au putut vedea în toate ipostazele posibile, iar gimnasta a atras atenția tuturor cu frumusețea ei naturală și felul ei de a fi.

Ana Porgras si Zanni
Ana Porgras si Zanni s-au înteles perfect în timpul Survivor România 2021 pentru ca apoi să se certe ca la ușa cortului Sursa foto: captură Kanal D

De altfel, explica Ana Porgras, și ea ar fi simțit că Zanni își dorea prea multe de la ea, pe când gimnasta, în fapt, îl vedea doar ca pe un frate.

”Avea alte așteptări. Eu cred că el voia ca după finală să îi spun că vreau o relație cu el, dar când a văzut mesajul acela a fost dezamăgit”, a mai spus Ana Porgras.

Ana Porgras și-a înnebunit fanii cu poze provocatoare

Ana Porgras după ce a făcut senzație în lumea gimnasticii s-a reinventat total. Așa că, din gimnasta cu un zâmbet timid, Faimoasa s-a transformat într-o adevărată bombă sexy.

Tatuată din cap până în picioare, cu mici intervenții estetice, Ana Porgras are grijă să își răsfețe urmăritorii de pe conturile de socializare cu imagini care mai de care mia fierbinți.

Iar gimnasta, multiplă laureată mondială și europeană, poate și datorită sportului de performanță, are forme de fotomodel: picioare lungi, siluetă de invidiat, un bust care atrage privirile oricărui bărbat, iar totul este completat de privirea pătrunzătoare a ochilor ei verzi și un zâmbet seducător.

Iar Zanni, am putea spune, a căzut în capcană, în ciuda faptului că Ana Porgras susține că nu i-ar fi dat de înțeles mai multe, iar refuzurile ei par să îl fi afectat pe câștigătorul de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT