Life

Cum arată, de fapt, iubita lui Bursucu. Ce lucrează Andreea, fata care are o relație cu prezentatorul de la Kanal D

Cum arată, de fapt, iubita lui Bursucu. Andreea, fata care are o relație de 8 ani cu prezentatorul de la Kanal D este manager la un parc de distracții.
29.05.2022 | 15:31
Cum arata de fapt iubita lui Bursucu Ce lucreaza Andreea fata care are o relatie cu prezentatorul de la Kanal D
Bursucu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Bursucu este unul dintre cei mai iubiți oameni de la Kanal D. Interesant este că acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără superbă. Discret în ce privește viața personală, el a vorbit de puține ori despre iubita lui. Vedeta are o relație de 8 ani de zile cu Andreea, manager la un parc de distracții.

Iubita lui Bursucu este manager la un parc de distracții

Partenera lui de viață nu este persoană publică și nici nu a avut prea multe apariții pe micul ecran, de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Andreea, fata cu care prezentatorul de la Kanal D trăiește clipe minunate lucrează ca manager la cel mai mare parc de distracții al stațiunii Mamaia. Andreea nu doar că are o carieră, ci este și o mamă extrem de iubitoare, potrivit viva.ro.

Cum arată iubita lui Bursucu: „Este o fată tare frumoasă și foarte deșteaptă

Bursucu și iubita lui, Andreea, au două fetițe absolut superbe, una de 15 ani, Alesia și alta de 2 ani, Anays. Adolescenta este fiica Andreei dintr-o relație anterioară. Aceasta a crescut-o de una singură, întrucât tatăl biologic al fetei a murit încă de când Alessia avea numai 3 ani.

ADVERTISEMENT
Sursa foto – newscafe.ro

„Este o fată tare frumoasă și foarte deșteaptă. Ne înțelegem foarte bine, e o fată cu totul și cu totul deosebită. Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are”, spunea Bursucu despre fiica sa vitregă, pentru Click.ro.

Bursucu si iubita lui cauta bona pentru Anays

Bursucu și iubita lui au decis că au nevoie de ajutor în viața de familie. Prezentatorul matinalului de la Kanal D a anunțat recent, pe contul personal de Facebook, că este în căutare unei bone pentru fetița lui, Anays.

ADVERTISEMENT

„CAUT BONĂ PENTRU ANAYS! Anays este în căutare de prietenă NOUĂ! Dacă ești din Constanța și vrei să fii prietena lui Anays, te așteptăm! Doamnelor, domnișoarelor, caut bonă pentru fetița mea de 3 ani și 10 luni.

Ea este o puștoaică energică, dornică de activități, joacă, dans și voie bună dar și cuminte,înțelegătoare și frumoasă.

ADVERTISEMENT

CE-MI DORESC DE LA BONĂ? Să fie o persoană calmă dar și veselă în același timp, un bun pedagog dar și prieten!  PROGRAMUL nu este unul fix! SALARIUL??? Va fi cu siguranță pe măsura cerințelor, dar îl vom discuta în privat după ce ne cunoaștem”, a scris Bursucu pe pagina lui de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: