Life

Cum arată, de fapt, Lorena, soția lui George Buhnici. La 41 de ani are un trup de invidiat

Lorena, soția lui George Buhnici, se menține în formă maximă la 41 de ani. Bloggerița este foarte atentă la felul în care arată atunci când merge la plajă.
23.07.2022 | 13:06
Cum se menține Lorena, soția lui George Buhnici, la 41 de ani. Ce face șatena. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă are un trup de invidiat datorită sportului pe care-l practică constant. Partenera fostului moderator de la Pro TV merge frecvent la sala de fitness, dovadă fiind chiar imaginile pe care le publică în online.

Cum se menține Lorena, soția lui George Buhnici, la 41 de ani. Ce face șatena

Lorena, soția lui George Buhnici, este extrem de atentă la felul în care arată. Vloggerița este adepta mișcării și a unui stil de viață sănătos și echilibrat, motiv pentru care merge la sală ori de câte ori are ocazia.

ADVERTISEMENT

Suplă, cu picioare subțiri și cu un abdomen plat, vedeta poate fi comparată cu mare ușurință cu o tânără de 20 de ani. Șatena arată fenomenal la 41 de ani și nu are deloc celulită sau vergeturi, aspecte criticate recent de partenerul de viață la alte femei.

De asemenea, Lorena Buhnici este extrem de tonifiată datorită faptului că practică pilates. Este un sport care întărește musculatura, îmbunătățește postura și remoderează întreaga siluetă.

ADVERTISEMENT

Lorena Buhnici, mesaj în apărarea soțului

George Buhnici a intrat în centrul atenției din cauza unor afirmații controversate făcute la adresa femeilor cu celulită și vergeturi, care nu merg la sală. Soția sa, Lorena, i-a luat imediat apărarea vorbind de problemele de sănătate și obezitatea tot mai întâlnită.

Frumoasa șatenă nu a reușit să îmbunătățească lucrurile, ba chiar a ieșit la iveală o postare făcută de ea în urmă cu câțiva ani, în timpul unei vacanțe. La momentul respectiv s-a amuzat pe seama unei femei care poza la malul apei.

ADVERTISEMENT

„Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf «profesionist». Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta”, scria Lorena Buhnici, notează click.ro.

Vedeta deține împreună cu partenerul de viață site-ul cavaleria.ro, cunoscut drept cea mai de succes platformă pentru bărbați din România. De asemenea, scrie pentru publicațiile lorena.ro şi casebune.ro de ani buni.

ADVERTISEMENT