Life

Cum arată, de fapt, Tarzan. A trăit în junglă preț de 41 de ani

Care este, de fapt, adevăratul Tarzan. Ho Van Lang a trăit în junglă timp de 41 de ani, după ce tatăl lui a decis să se retragă departe de civilizație.
17.09.2023 | 19:16
Cum arata de fapt Tarzan A trait in jungla pret de 41 de ani
El este adevăratul Tarzan. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tarzan există în realitate și este un bărbat că a trăit timp de 41 de ani în junglă, încă de când era doar un copil. De-a lungul timpului, nu a întâlnit decât cinci oameni din fața cărora a fugit cât a putut de repede.

Cum arată și cine este adevăratul Tarzan

Din cei 49 de ani ai săi, Ho Van Lang a trăit 41 în jungla vietnameză împreună cu tatăl său, Ho Van Thanh, și fratele său mai mare, Tri. În anul 1972, după ce soția lui a murit, Thanh și-a luat copiii și a fugit departe de civilizație.

ADVERTISEMENT

Micul lor trib nu s-a întâlnit în acest timp decât cu cinci oameni, din calea cărora s-au retras cât de repede au putut, motiv pentru care Ho Van Lang a fost supranumit Tarzan.

În anul 2015, familia a fost descoperită de Alvaro Cerezo în apropierea districtului vietnamez Tay Tra, conform publicației Bright Side. Astfel, cei doi au fost duși într-un sat, unde Ho Van Lang a văzut pentru prima dată o femeie.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui nu-i explicase până la acea vârstă diferența dintre femei și bărbați. În schimb, Tarzan este înzestrat cu abilități uluitoare de supraviețuire. Și-a dezovoltat în junglă metode diferite de vânătoare.

De altfel, cât timp a trăit în sălbăticie s-a hrănit cu fructe, miere, maimuțe, șerpi, șopârle, broaște. Iar pentru el o adevărată delicatesă sunt capetele de șobolani, mâncarea lui preferată.

ADVERTISEMENT

Fratele său mai mare l-a descris ca pe un copil prins în corpul unui bărbat. „Lang nu înțelege multe dintre conceptele de bază ale societății moderne. Și-a petrecut întreaga viață în junglă.

Dacă îi spun lui Lang să rănească pe cineva, o va face. Lang e doar un copil. Nu știe nimic. Mulți oameni știu ce e bine și ce e rău, dar fratele meu nu”, a completat Tri.

ADVERTISEMENT

Cum se adaptează la viața în civilizație

Primul an de adaptare la civilizație a fost unul foarte dificil pentru Ho Van Lang. Sistemul său imunitar a avut nevoie să se adapteze la noile bacterii, dar Alvaro Cerezo a afirmat că se descurcă și că îi place să interacționeze cu oamenii și animalele. În schimb, tatălui său îi este frică se întoarcă la viața sa normală și încă speră că se va putea întoarce în junglă.

ADVERTISEMENT