Life

Cum arată Denise Rifai când nu apare pe sticlă. Ce ținute adoptă prezentatoarea de la Kanal D

Denise Rifai este una dintre prezentatoarele TV care adoptă întotdeauna ținute sobre și elegante pe sticlă, dar ce poartă în viața de zi cu zi?
15.10.2021 | 15:49
Cum arata Denise Rifai cand nu apare pe sticla Ce tinute adopta prezentatoarea de la Kanal D
Cum arată Denise Rifai când nu apare pe sticlă. Ce ținute adoptă prezentatoarea de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Kanal D apare mereu în emisiunea „40 de întrebări” cu ținute clasice și elegante, fără să scoată la iveală prea multe, mai ales că este ascunsă de biroul din show.

Denise Rifai i-a obișnuit pe telespectatori cu ținutele sale office, dar în realitate are cu totul alt stil vestimentar. Moderatoarea nu ezită să abordeze tot felul de haine.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea este foarte îndrăzneață și demonstrează că nu are nicio teamă să încerce ținute care să-i pună silueta în valoare. În plus, poartă haine foarte colorate.

Denise Rifai, ținute spectaculoase când iese pe stradă. Cum se îmbracă când nu e pe sticlă

Zilele trecute Denise Rifai a fost surprinsă pe străzile din Capitală într-o ținută care-i pune în valoare picioarele lungi și intens lucrate la sala de antrenament.

ADVERTISEMENT

Potrivit click.ro, vedeta a purtat o fustă în dungi, colorată și foarte scurtă, în timp ce în picioare a optat pentru o pereche de încălțăminte sport de culoare albă.

Moderatoarea nu ezită să poarte piese vestimentare care o avantajează din toate punctele de vedere și care îi scot în evidență picioarele lungi.

ADVERTISEMENT

Pe lângă fustele scurte, Denise Rifai nu ezită să îmbrace colanți foarte mulați sau tricouri care îi lasă la vedere abdomenul plat.

Prin aceste ținute prezentatoarea arată că a fost înzestrată de Mama Natură, silueta ei fiind una de invidiat la cei 36 de ani pe care-i are.

ADVERTISEMENT

În plus, frumoasa brunetă se bucură de un ten superb, lipsit de imperfecțiuni, semn că este genul care are foarte mare grijă de aspectul fizic.

Denise Rifai, în afara emisiunii de la Kanal D
Așa se îmbracă Denise Rifai, în afara emisiunii de la Kanal D. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cum se menține în formă maximă Denise Rifai

„Sunt foarte strictă cu dieta mea şi cred că trebuie să înlocuim verbul a mânca cu a ne hrăni corpul. Mai ales că suntem femei şi avem un metabolism diferit faţă de cel al unui bărbat.

Eu nu sunt adepta zahărului, sunt fericită că pot să îmi permit să nu consum aşa ceva şi cred că trebuie să ne hrănim cu proteină, dar nu în exces, cu multe alimente verzi. Să învăţăm să fim echilibraţi în alimentaţie.

Spre exemplu, cafeaua o beau fără zahăr, fără lapte. Nu mănânc prăjituri, nişte tone de cacao, poate, din când în când”, dezvăluia Denise Rifai în urmă cu ceva vreme, notează bzi.ro.

ADVERTISEMENT