Life

Cum arată Denise Rifai nemachiată. Accesoriul care nu-i lipsește vedetei

Denise Rifai este impecabilă de fiecare dată când apare pe sticlă, dar are și momente în care nu se machiază. Vedeta este la fel de frumoasă și fără produse de înfrumusețare.
29.07.2022 | 18:05
Cum arata Denise Rifai nemachiata Accesoriul care nui lipseste vedetei
Denise Rifai, fără machiaj. Cum este în realitate prezentatoarea de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea este una dintre cele mai apreciate persoane publice și arată ca scoasă din cutie mereu. La vârsta de 36 de ani se menține în formă maximă și are încredere în ea, afișându-se fără strop de machiaj.

Denise Rifai, fără machiaj. Cum este în realitate prezentatoarea de la Kanal D

Denise Rifai este văzută constant de public cu o ținută sobră, la dungă și nu trece neobservată, dar are și momente în care apare fără machiaj. Moderatoarea a renunțat la farduri și mascara, semn că este foarte încrezătoare.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu are nicio teamă să posteze imagini fără machiaj și fără niciun filtru. De fiecare dată are un accesoriu care nu-i lipsește, fiind zâmbetul superb. Acesta denotă că se simte foarte bine în propria piele.

În plus, renumita prezentatoare de la Kanal D se afișează fără produse cosmetice și în zilele de concediu. Denise Rifai este foarte apreciată pentru naturalețea sa, fiind adepta sportului și a plimbărilor în aer liber.

ADVERTISEMENT
Denise Rifai, fără machiaj
Denise Rifai, fără machiaj. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Denise Rifai, siluetă trasă prin inel la 36 de ani

„Sunt foarte strictă cu dieta mea şi cred că trebuie să înlocuim verbul a mânca cu a ne hrăni corpul. Mai ales că suntem femei şi avem un metabolism diferit faţă de cel al unui bărbat.

Eu nu sunt adepta zahărului, sunt fericită că pot să îmi permit să nu consum aşa ceva şi cred că trebuie să ne hrănim cu proteină, dar nu în exces, cu multe alimente verzi. Să învăţăm să fim echilibraţi în alimentaţie.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, cafeaua o beau fără zahăr, fără lapte. Nu mănânc prăjituri, nişte tone de cacao, poate, din când în când. Sportul mă relaxează și mă reenergizează, alerg, mă plimb prin parc”, a declarat Denise Rifai la un moment dat, scrie mediaflux.ro.

Muzica o relaxează enorm pe frumoasa brunetă, indiferent de locul în care se află. În plus, vedeta de la Kanal D verifică știrile pe orice device și se pune la curent cu informațiile, cu tot ce se petrece în țară și prin lume.

ADVERTISEMENT