Fotbal intern

Cum arată Dream Team-ul ministrului MTS la FIFA 21. Ce vedete a ales Ionuţ Stroe

09.10.2020 | 12:20
Cum arata Dream Teamul ministrului MTS la FIFA 21 Ce vedete a ales Ionut Stroe
Cum arată Dream Team-ul ministrului MTS la FIFA 21. Ce vedete a ales. Sursa foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT

Cum arată Dream Team-ul ministrului MTS la FIFA 21 va impresiona fanii fotbalului din România. Ediția din 2021 a celui mai popular simulator de fotbal din lume își are lansarea oficială vineri, 9 octombrie.

Disponibil pe computer, dar și pe consolă, FIFA 21 își propune să le ofere fanilor noi experiențe de neuitat, iar ministrul Ionuț Stroe se numără printre cei care vor juca noua ediție.

ADVERTISEMENT

Oficialul de la MTS a anunțat că, în ciuda faptului că nu are foarte mult timp la dispoziție ăentru a se juca, și-a creat  o echipă ideală.

Cum arată Dream Team-ul ministrului MTS la FIFA 21. Echipă plină de legende

A trecut aproape un an de când Ionuț Stroe a preluat portofoliul de la MTS. În data de 4 noiembrie 2019 el devenea oficial noul Ministru al Tineretului și Sportului.

ADVERTISEMENT

Politicianul în vârstă de 41 de ani este pasionat de jocul FIFA și a amintit, prin intermediul contului personal de Facebook, faptul că noua ediție a simulatorului produs de EA Sports va fi lansată în data de 9 octombrie.

El și-a făcut publică și echipa de legende pe care ar utiliza-o, iar aceasta este formată numai din nume grele din istoria fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Mâine începe oficial noua aventură FIFA. Pentru că nu mai am timp liber ca în tinerețe, mi-am imaginat propriul Dream…

Geplaatst door Ionuț Stroe op Donderdag 8 oktober 2020

Primul 11 al lui Ionuț Stroe: Silviu Lung – Dan Petrescu, Miodrag Belodedici, Gică Popescu, Cristian Chivu – Nicolae Dobrin, Gică Hagi, Ilie Balaci – Adrian Ilie, Rodion Cămătaru, Adrian Mutu

Rezerve: Bogdan Stelea, Costică Ștefănescu, Ionuț Lupescu, Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu

Se lansează FIFA 21. Fotbaliștii, nemulțumiți: „Își bat joc de ratinguri ca să le facem noi publicitate”

Ca în fiecare an, jocul FIFA este unul extrem de așteptat de către fanii seriei. Produs de canadienii de la EA Sports, simulatorul naște discuții de fiecare dată când o nouă versiune este lansată pe piață, iar varianta 2021 nu face nici ea excepție.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți fotbaliști s-au declarat nemulțumiți de modul în care calitățile lor au fost apreciate de creatorii jocului. Sistemul utilizat în FIFA presupune existența unui set de calități pentru fiecare jucător. Sunt luate în calcul pentru fiecare jucător viteza, șutul, pasele, capacitatea de a dribla, capacitatea de a se apăra și puterea fizică.

Fiecare atribut primeste un calificativ care poate ajunge până la 99, iar media lor determină calitatea jucătorului, așa-numitul overall.

În cazul FIFA 21, unii dintre marii fotbaliști ai Europei s-au simțit nedreptățiți și s-au exprimat pe rețelele de socializare în acest sens. De pildă, fundașul lui Manchester City, francezul Aymeric Laporte a fost descumpănit când a aflat că viteza lui a primit un scor de doar 63.

Și în cazul lui Serge Gnabry, aripa lui Bayern și unul dintre cei mai rapizi jucători din Europa, lucrurile au atras atenția fanilor. Acesta a primit pentru viteza sa un scor de doar 82, mult sub cei mai rapizi jucători din simulator. Alphonso Davies are 96, la fel ca Adama Traore, în vreme ce Vinicius Jr. și Daniel James, de la Manchester United, au 95! Deși are o viteză impresionantă, Gnabry nu intră nici măcar în top 20 al celor mai rapizi fotbaliști din FIFA, după cum arată clasamentul întocmit de Squawka.

Romelu Lukaku are și o teorie a conspirației în acest sens. Belgianul de la Inter Milano consideră că producătorii jocului acordă intenționat ratinguri ciudate jucătorilor, pentru a-i determina pe aceștia să comenteze pe social media și să promoveze în mod gratuit jocul.

„Sincer vorbind, FIFA își bate joc de ratinguri doar pentru ca noi, jucătorii, să începem să ne plângem de joc și să îi facem astfel publicitate. Eu nu mă bag în tâmpeniile astea, știu ce pot!”, a scris Lukaku pe Twitter.

Belgianul nu s-a putut abține prea mult timp și a revenit cu un comentariu destul de dur postat pe Instagram: „Frate, 81 la viteză? Au văzut al doilea gol cu Shakhtar Donetsk? Ce naiba e în neregulă cu ei…”

Chiar și în condițiile acestor controverse din jurul simulatorului, FIFA 21 continuă să rămână un joc extrem de popular și să atragă an de an noi jucători.

ADVERTISEMENT