Sport

Cum arată echipa sezonului din SuperLiga în viziunea lui Mihai Stoica: „În stânga îl aleg pe Coman, indiscutabil!”

Mihai Stoica a fost pus să aleagă echipa sezonului, iar managerul general al vicecampioanei a încercat să fie cât se poate de obiectiv.
17.03.2023 | 19:47
Cum arata echipa sezonului din SuperLiga in viziunea lui Mihai Stoica In stanga il aleg pe Coman indiscutabil
Mihai Stoica a fost pus să facă echipa sezonului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul „roș-albaștrilor” a glumit și a spus că este dificil ca el să fie pus să aleagă, însă în cele din urmă a ales un „prim 11”, cu majoritatea fotbaliștilor provenind de la FCSB și CFR Cluj.

Mihai Stoica a fost pus să facă echipa sezonului

Mihai Stoica a fost pus să facă echipa sezonului din SuperLiga, alegând mai mulți jucători de la FCSB și de la CFR Cluj: „Îl aleg pe Târnovanu, pentru că a apărat toate meciurile, Scuffet a mai lăsat locul lui Sava, când Petrescu a gândit că are nevoie de 10 jucători de câmp care să nu respecte regula.

ADVERTISEMENT

E Manea clar, pentru că Sorescu de abia a venit. Nu poţi să… cât de subiectiv aş fi, trebuie să îmi păstrez o urmă de credibilitate, obiectivitate. Aş merge cu Radunovic. Are un sezon bun”.

„Yuri şi Tamm. Ia şi coeficienţii InStat, Yuri a marcat o grămadă de goluri, Tamm a avut şase sau şapte meciuri în care are procentaj 100% dueluri câştigate. Mă uit destul de des şi la ceilalţi jucători, nu prea întâlnesc.

ADVERTISEMENT

Artean, Şut, Olaru, nu am cum să… mai degrabă un 4-2-3-1 aşa. Artean, Olaru, mijlocaşi centrali, să o facem ofensivă. Să zicem Deac, cinci goluri şi 11 pase decisive”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„În stânga îl aleg pe Coman, indiscutabil!”

Mihai Stoica a continuat și a spus că FCSB joacă cel mai frumos fotbal de 10 etape, motiv pentru care ultimii trei fotbaliști aleși au fost Florinel Coman, Octavian Popescu și Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT

„În stânga, pe Coman, indiscutabil. Decar, Octavian Popescu, atacant Compagno. E greu să mă pui pe mine să aleg. Noi, de mai bine 10 etape, în opinia mea, care poate fi subiectivă, jucăm cel mai bun fotbal din România.

„Acum noi jucăm cel mai bun fotbal pe care l-am jucat în ultimii ani, cine nu spune asta, n-are legătură cu fenomenul. Cel mai bun fotbal înseamnă să îți faci ocazii ușor”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

Echipa aleasă de MM Stoica:

  • Târnovanu (FCSB) – Manea (CFR), Yuri (CFR), Tamm (FCSB), Radunovic (FCSB) – Artean (Farul), Olaru (FCSB) – Deac (CFR), Popescu (FCSB), Coman (FCSB) – Compagno (FCSB)

  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru „X” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: