Cum arată echipa ta de fantasy pentru Champions League?

in football fantasy
06/11/2018, 14:59
Cum arată echipa ta de fantasy pentru Champions League?

Urmează să urmărești meciurile și rezultatele din UEFA Champions League? Ai o opinie despre care sunt fotbaliștii cei mai buni, din cea mai faimoasă competiție a Europei? Perfect! Jocul de fantasy, FootballCoin îți oferă șansa de a-ți alcătui echipele perfecte pentru meciurile din următoarele două zile și vrea sa te premieze folosind criptomoneda oficială a jocului. Fotbal, joc de fantasy și premii. E un deal prin care ai doar de câștigat.

16 echipe iau parte la meciurile din această seară, fiecare având fotbaliștii lor de valoare. Sistemul de joc FootballCoin permite managerilor să aleagă titlularii și rezervele din cadrul cartonașelor colecționabile ale jocului.

Acestea sunt unele dintre cele mai mari vedete Champions League jucând astăzi, pe care oricare manager virtual îi poate alege chiar acum. Își vor face loc și în echipa voastră?

Iker Casillas – legenda lui Real Madrid a fost forțat, precum mulți alți colegi celebri ai săi, să părăsească Real în ciuda dorinței sale. Însă lucrurile s-au aranjat, devenind #1 pentru FC Porto. La 37 de ani, Casillas rămâne unul dintre cei mai buni portari din Champions League și o alegere perfectă în jocul de FootballCoin.

Clement Lenglet – Un jucător ajuns la Barcelona la insistențele managerului Ernesto Valverde, Lenglet primește tot mai multe oportunități în echipa de start a catalanilor. Fostul apărător al Sevillei va trebui să conducă apărarea Barcei împotriva atacanților lui Inter în această seară.

Axel Witsel – Este straniu că până la transferul din 2018, Witsel nu evoluase niciodată pentru o echipă de statura Borussiei Dortmund. Talentatul belgian a fost convins până în acest moment să evolueze pentru echipe înstărite din Rusia sau China. Transferul la Dortmund pare să îi fi priit, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în acest sezon și reușind 130.97 de puncte în competițiile FootballCoin.

Kylian Mbappe – Performanțele de până în acest moment i-au adus comparații cu celebrii Pele și Thierry Henry. În acest sezon a marcat de 14 ori în 11 meciuri. Proaspătul campion mondial are doar 19 ani și este pur și simplu dificil să îl ignori atunci când alcătuiești echipa ta de fantasy.

Competițiile gratuite FootballCoin cu meciuri din Champions League încep în această seară. Te gândești la un prim 11 care poate puncta bine în competițiile fantasy ale FootballCoin. Înscrie-ți echipa pentru șansa de a câștiga premii importante, exprimate în criptomoneda XFC coin.

Închide ×