Life

Cum arată Elena Băsescu la 42 de ani. Cu ce activitate se menține în formă fiica fostului președinte

Cum arată fiica cea mică a fostului președinte al țării la 42 de ani. Elena Băsescu are grijă de forma sa fizică și tocmai de aceea practică un sport internsiv, pe apă.
13.07.2022 | 16:07
Cum arata Elena Basescu la 42 de ani Cu ce activitate se mentine in forma fiica fostului presedinte
Cum arată Elena Băsescu la 42 de ani. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Elena Băsescu, apariție surprinzătoare la 42 de ani. Iată cum arată fiica fostului președinte la această vârstă.

Cum arată Elena Băsescu la 42 de ani

Elena Băsescu arată foarte bine pentru vârsta sa și aceasta le-a dat urmăritorilor de pe rețelele de socializare niște indicii cu privire la modul în care reușește să se mențină în formă și să aibă aceeași siluetă ca la 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Aflată pe Lacul Snagov, Elena Băsescu a profitat nu numai de soare, ci și de un sport destul de popular pe timpul verii.

Mai precis, sportul pe care îl practică fiica cea mică a fostului președinte, Elena Băsescu, este wakeboarding, care constă în faptul că o persoană este trasă de o ambarcațiune pe apă cu placa.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că o asemenea activitate te poate menține în formă, trebuie să fii deja obișnuit cu activitățile fizice mai intense pentru a putea să faci față unei asemenea sesiuni de wakeboarding, lucru pe care Elena Băsescu l-a reușit cu brio.

Elena Băsescu face sport
Elena Băsescu face sport pe Lacul Snagov. Foto: Facebook

Elena Băsescu are trei copii. Ce spune despre rolul de mamă

Elena Băsescu se menține în forma foarte bine, mai ales având în vedere faptul că a devenit mamă de trei ori.

ADVERTISEMENT

Fiica cea mică a fostului președinte are trei copii, doi din căsnicia cu Bogdan Ionescu, bărbatul de care a divorțat în 2016.

Aceasta mai are o fetiță alături de  Cătălin Tomată, cel de care s-a despărțit după doi ani de relație. Cei trei copii ai vedetei sunt Sofia, Traian jr și Anastasia.

ADVERTISEMENT

Despre viața cu trei copii, Elena Băsescu declara că nu este una grea și consideră că acesta este rolul femeilor pe pământ, să aducă pe lume prunci și să aibă grijă de cei mici.

„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim (…)

Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire’”, a explicat Elena Băsescu în cadrul emisiunii Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT