Life

Cum arăta Elena Chiriac de la Survivor în copilărie. Ce a pățit în liceu

Elena Chiriac este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor România. Tânăra are mii de fani din toată țara în mediul online. De curând, tatăl Elenei le-a făcut acestora o surpriză.
27.03.2022 | 19:15
Cum arăta Elena Chiriac de la Survivor în copilărie. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Fanii Elenei Chiriac de la Survivor au avut parte de o surpriză. Tatăl concurentei a postat mai multe fotografii cu Faimoasa din copilărie.

Cum arăta Elena Chiriac de la Survivor în copilărie. Ce a pățit în liceu

Elena Chiriac a fost mereu destul de activă în mediul online și și-a ținut la curent fanii cu tot ce face. Nu mulți sunt cei care știu însă cum arăta în copilărie.

ADVERTISEMENT

Tatăl Faimoasei, un cunoscut jurnalist, le-a făcut o surpriză fanilor și a postat câteva fotografii cu fiica sa.

Eram o fire destul de energică și după toate luptele cu fratele meu prin casă pot spune că eram și antrenată. După primul antrenament, mi-am dat seama că acela este locul meu.

ADVERTISEMENT

Tata m-a încurajat să rezist pe tot parcursul performanței mele. În viața mea, taekwondo-ul a fost felul principal, iar modelling-ul a fost deșertul, pentru că a venit mai târziu.

De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat să ajung să ajung la un nivel mult mai înalt de încredere de sine“, spunea Elena într-un interviu în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac nu s-a sfiit să vorbească și despre un eveniment neplăcut din trecut său. La liceu a fost agresată de mai multe colege și a depus plângere la Poliție. După ce i-a fost scăzută nota la purtare, a decis să se mute la altă școală.

“Ba mai mult, cu complicitatea părinților fetelor mai mari și al profesorilor au inventat că ar mai fi avut loc o altă bătaie, că să muşamalizeze incidentul filmat și cu martori de la o clinică.

ADVERTISEMENT

O diversiune ieftină pentru a mută atenția de la incident și pentru a da senzația că ar fi vinovată și fetița, că să ni le taie fondurile”, spunea tatăl Elenei Chiriac la vremea respectivă potrivit Click. 

ADVERTISEMENT