Life

Cum arată familia lui Nea Mărin. Imagini inedite cu soția și cele două fiice

28.12.2020 | 19:00
Cum arata familia lui Nea Marin Imagini inedite cu sotia si cele doua fiice
ADVERTISEMENT

Toată lumea îl știe pe îndrăgitul dansator de muzică populară, Nea Mărin, renumit pentru show-urile sale memorabile, însă puțini știu cum arată familia lui. Marin Barbu, pe numele său real, are două fiice împreună cu soția lui, Mioara. 

Nea Mărin este mândru de familia lui unită și iubitoare și au venit toți patru, în urmă cu ceva timp, la show-ul culinar „Chefi la cuțite” de la Antena 1, unde s-au amuzat copios alături de jurați.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul dansator are două fiice, Dana și Larisa, care i-au moștenit atât o parte din trăsăturile fizice, cât și talentul său greu de egalat.

Cum arată familia lui Nea Mărin. Imagini inedite cu soția și cele două fiice

Nea Mărin se bucură de o carieră de succes în televiziune și este recunoscut pentru show-urile de la Antena 1, cum ar fi „Poftiţi pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”, „Poftiți în vacanță”, „Poftiți la muncă”.

ADVERTISEMENT

Dansatorul de muzică populară și-a adus soția și fetele la „Chefi la cuțite”, unde și-a pus în practică activitățile culinare, pe care le-a transmis de fiicele sale. Larisa este fata cea mică și îi place să gătească, însă Dana este cea care se ocupă de masă, având și doi copii.

„Mesele la noi în familie sunt foarte importante. În general, duminica luăm masa împreună. Fetele ştiu când trebuie să fie masa gata pentru că tati face foarte frumos când îi este foame. Nimeni nu trebuie să stea în faţa lui, decât atunci când este gata”, a declarat Larisa în cadrul show-ului culinar, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT
Nea Mărin și soția sa, Mioara, și cele două fiice, Dana și Larisa
Nea Mărin și soția sa, Mioara, și cele două fiice, Dana și Larisa. Sursa foto: a1.ro

În timp ce găteau pentru a primi cuțitele din partea celor trei jurați – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu –, Nea Mărin apela la sfaturile Danei, iar Larisa încerca să se adune pentru că avea emoții, fiind o mare fană a emisiunii.

Mioara, soția lui Nea Mărin, a declarat că familia ei reprezintă stâlpul ei de sprijin și cea mai mare fericire, iar datorită soțului și a celor două fete poate face orice.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine, secretul familiei noastre sunt chiar ei. Prin ei capăt energie, iubirea mea are către cine să se îndrepte. Nu ştiu dacă vreodată în viaţă am să pot exprima toată dragostea pentru familia mea. Ne iubim, ne respectăm şi ne susţinem”, a spus Mioara.

Cei doi au o căsnicie de 41 de ani și se iubesc ca în prima zi, fiind o familie model pentru toată lumea. S-au cunoscut în tinerețe, Nea Mărin fiind un bărbat chipeș, primul în toate, după cum a declarat, amuzantă, soția lui: „Era numărul 1 la toate activităţile, fie şi cele negative. El era primul!”.

ADVERTISEMENT