Sporturi

Cum arată familia lui Peter Dinklage, ”piticul” din Game of Thrones. Soția sa e mult mai înaltă ca el. Galerie FOTO

19.05.2019 | 16:31

Pe piticul din Game of Thrones îl știe toată lumea, însă nu toți fanii serialului știu cum arată familia lui Peter Dinklage, actorul în vârstă de 48 de ani care a creat furori cu rolul său. Dinklage are o înălțime de doar 1,35 metri, însă soția lui are 1,68 metri și au împreună doi copii minunați. Actorul duce o viață normală în afara platourilor de filmare, în ciuda bolii de care suferă, acondroplazie.

Familia lui Peter Dinklage din Game of Thrones, fotografiată de paparazzi

Peter Dinklage îl interpretează pe Tyrion în serialul de la HBO, iar faptul că a ajuns să fie unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori din lume este un miracol. Dinklage nu a vrut să devină actor, însă a încercat să joace pentru că avea nevoie de bani, iar de atunci drumul său spre succes a fost unul de neoprit.

Dinklage a devenit actor cu acte în regulă abia la vârsta de 29 de ani, când a spus că riscă totul pentru actorie, indiferent de cât mic i-ar fi salariul. Și-a dat demisia de la un job unde nu îi plăcea să muncească și s-a apucat de actorie. A îndurat foamea, nu a putut să stea toată ziua fără să facă nimic, așa că actoria l-a luat în brațe și i-a schimbat viața.

Peter Dinklage împreună cu soția și unul dintre copiii lor. Sursa foto: HEPTA.RO

Dinklage e căsătorit cu Erica din anul 2005

Dinklage s-a născut cu acondroplazie, o afecțiune genetică ce i-a împiedicat dezvoltarea normală a oaselor. Această boală nu s-a opus în calea fericirii sale. S-a îndrăgostit iremediabil de regizoarea de teatru Eric Schmidt, cu care este căsătorit din anul 2005. Cei doi au împreună doi copii frumoși.

Fotoreporterii au reușit să îi surprindă pe stradă, iar de cele mai multe ori, Peter a fost imortalizat plimbând-o în cărucior pe fetița cea mare, care a venit pe lume în anul 2011. Acum doi ani, octombrie 2017, Peter și Erica au devenit părinți pentru a doua oară, însă nu au vrut să dezvăluie sexul celui de-al doilea copil. Sunt extrem de discreți când vine vorba de viața lor privată.