Life

Cum arată fata lui Firicel din Las Fierbinți. Meda e de o frumusețe rară

Cuzin Toma, actorul care îi dă viață lui Firicel din Las Fierbinți, a distribuit o imagine cu fiica sa, Meda. Adolescenta și-a sărbătorit ziua de naștere în luna august.
11.08.2022 | 20:01
Cum arata fata lui Firicel din Las Fierbinti Meda e de o frumusete rara
Cum arată fiica lui Firicel din Las Fierbinți. Meda a împlinit 13 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a postat o imagine prin intermediul căreia toată lumea poate vedea cum arată fiica sa. Meda e de-a frumusețe rară la vârsta de 13 ani și are o alură de artistă, semn că va călca pe urmele tatălui său.

Cum arată fiica lui Firicel din Las Fierbinți. Meda a împlinit 13 ani

Cuzin Toma este foarte discret legat de viața privată și nu vorbește foarte des despre familia sa. Firicel din Las Fierbinți are doi copii cu partenera sa de viață, un băiat și o fată, și se consideră fericit și împlinit.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, Meda! La mulți ani, fata lu’ tata! 13 ani… ca ieri. Te iubesc! Să crești, să înflorești, să visezi, să crezi”, este mesajul emoționant transmis de actor pe pagina sa de Instagram.

Meda este o adolescentă cu trăsături foarte frumoase și cu părul creț. Alunița de pe obrazul drept o face să aibă o atitudine demnă de un star de cinema, în timp ce stilul vestimentar demonstrează că este pasionată de modă.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Cuzin Toma nu este deloc străină de lumina reflectoarelor și de lumea în care se învârte figura paternă. La vârsta de numai 6 ani a jucat în filmul de groază Vânătorul de spirite (2017), producție regizată de Dragoș Buliga.

Adolescenta născută în data de 3 august 2009 i-a avut colegi pe renumitul actor american Armand Assante (72 de ani) și pe Răzvan Vasilescu.

ADVERTISEMENT
Cuzin Toma și fiica sa, Meda
Cuzin Toma și fiica sa, Meda. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cuzin Toma, discret cu viața personală

Cuzin Toma nu vorbește des despre viața personală. Vedeta de la Pro TV este căsătorit cu Cristina, un artist plastic care i-a intrat la inimă încă de la vârsta de 16 ani. Sunt împreună de atunci și formează o familie unită.

Renumitul actor din Las Fierbinți nu apare foarte des în compania partenerei de viață, alături de care are și un băiat pe nume Nicodim.

ADVERTISEMENT

Fiul vedetei are 15 ani și a interpretat un rol memorabil în pelicula Comoara, regizată de Corneliu Porumboiu. La premieră Cuzin Toma a venit însoțit de întreaga familie.

ADVERTISEMENT