News

Cum arată femeia care a născut 16 copii. Cât plătește pe săptămână doar pentru scutece

09.05.2021 | 17:40
Cum arata femeia care a nascut 16 copii Cat plateste pe saptamana doar pentru scutece
ADVERTISEMENT

O femeie din Statele Unite ale Americii a născut 16 copii și a devenit vedeta unui orășel din Carolina de Nord.

Patty Hernandez are doar 39 de ani. Din 2008 și până acum a născut 16 copii. Ultimul copil a venit pe lume la data de 5 mai 2021.

ADVERTISEMENT

Numeroasa familie locuiește într-o casă cu cinci dormitoare, informează The Sun. Numele micuților încep cu litera “C”, în onoarea lui Carlos, soțul lui Patty. Acesta întreține întreaga familie, deși lucrează ca spălător de podele, conform știrile Pro TV.

O femeie din SUA a născut 16 copii. Plătește 500 de dolari pe săptămână doar pe legume și scutece

Foto: captura Mirror

Șase dintre copii sunt gemeni. În total, Patty și Carlos au zece fete: Carla – 10 ani, Caitlyn – 10 ani, Celeste – 8 ani, Cristina – 7 ani, Catherine – 6 ani, Carol – 4 ani, Caroline – 3 ani, Camilla – 2 ani, Charlotte – 1 an, Crystal – 1 an.

ADVERTISEMENT

Totodată, cuplu are și șase băieți: Carlos Jr. – 13 ani, Christopher – 11 ani, Cristian 9 – ani, Calvin – 6 ani, Caleb – 3 ani, Clayton – nou-născut.

Foto: captura Mirror

Patty a devenit vedeta maternității din orașul în care trăiește. Asistentele o recunosc din vedere și glumesc că o „vor vedea și la anul”. Femeia se consideră binecuvântată să aibă o familie atât de numeroasă.

ADVERTISEMENT
Foto: captura Mirror

“Nu m-am gândit niciodată că o să am o familie atât de mare. Apoi mi-am zis, ‘E cool, de ce nu?’. E chiar distractiv”, a afirmat ea.

Patty Hernandez: ”Am lăsat totul în grija lui Dumnezeu”

Foto: captura the Sun

Patty și Carlos sunt fericiți că au o familie așa mare, dar nu sunt lipsiți de probleme. Ei plătesc peste 520 de dolari pe săptămână doar pe legume și scutece. Cei doi au nevoie acum de o nouă mașină, deoarece vehiculul lor cu 16 locuri a devenit „prea mic”. Cei doi nu sunt însă îngrijorați.

ADVERTISEMENT

“Am lăsat totul în grija lui Dumnezeu și orice ne dă Dumnezeu suntem fericiți”, a afirmat Patty, care a dezvăluit că ea și soțul ei nu au folosit niciodată contraceptive.

ADVERTISEMENT
Tags: