Cum arată FEMEIA pe care FACEBOOK a încercat s-o ASCUNDĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/08/2015, 14:13
Cum arată FEMEIA pe care FACEBOOK a încercat s-o ASCUNDĂ! GALERIE FOTO

La sfârşitul lunii iulie, Facebook a revendicat un număr record de utilizatori, 1,5 miliarde mai precis, dintre care 65 la sută s-ar conecta zilnic. Chiar dacă reprezintă cea mai importantă reţea de socializare din lume, un caz recent a demonstrat că Facebook nu este nici pe departe o reţea socială perfectă şi mai are are nevoie de multe îmbunătăţiri.

O femeie din Chicago, SUA, care suferă de o afecţiune gravă a pielii, scleroderma, a fost uluită de mesajul primit din partea Facebook în momentul în care a vrut să demareze o campanie de promovare a unui articol de pe blogul său.

FOTO. Scenariu înfiorător! NASA a confirmat. Un asteroid cu diametru de 4 kilometri VA LOVI Pămânul în septembrie 

Lisa Goodman-Helfand, în vârstă de 40 de ani, mamă a doi copii, a scris pe blogul său despre aceată boală, care, în cazul ei, se manifestă prin întărirea pielii şi pete roşii pe faţă. Femeia foloseşte în permanenţă machiaj pentru a-şi acoperi aceste pete.

În dorinţa de a ajuta şi alte femei care suferă de aceeaşi boală, Lisa s-a gândit într-o zi să scrie un articol despre problema ei şi să-l posteze pe blogul său, alături de o imagine cu ea nemachiată.

Ultima oră! LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

Pentru că articolul a fost primit bine de public, a avut foarte multe vizualizări şi share-uri, şi a primit numeroase încurajări, femeia a încercat să demareze o campanie de promovare pe Facebook.

Potrivit Daily Mail, Facebook i-a refuzat însă demersul şi i-a trimis următorul mesaj: “Reclama dumneavoastră nu a fost aprobată pentru că include imagini “înainte şi după”, sau alte imagini care arată rezultate neaşteptate sau improbabile. Este recomandat să evitaţi focusarea pe anumite părţi ale corpului, pentru că aceste imagini primesc în general feedback negativ”.

VEZI FOTOGRAFIA SUS IN GALERIA FOTO

Femeia le-a replicat celor de la Facebook că este vorba despre “un articol serios şi o boală serioasă” şi că vrea doar să atragă atenţia asupra acestei boli grave, care nu îi afecteaza numai fizicul, ci şi organele.

În ciuda explicaţiei trimise, Lisa a primit un al doilea mesaj, în care i se transmite că imaginile de tipul celor “înainte şi după” nu sunt permise pe Facebook.

Femeia nu a cedat şi a contactat Yahoo Canada. Şi-a spus povestea şi, ulterior, Facebook a făcut posibilă postarea campaniei.

Sursă: www.mariustuca.ro

Închide ×