News

Cum arată fetele lui Vladimir Putin! Președintele Rusiei ar avea și o fiică secretă

Cum arată fetele lui Vladimir Putin din prima căsătorie cu fosta stewardesă Ludmila, dar și adevărul despre fiica secretă a preșdintelui Rusiei.
07.06.2021 | 18:44
Cum arata fetele lui Vladimir Putin Presedintele Rusiei ar avea si o fiica secreta
ADVERTISEMENT

Până să ajungă președintele Rusiei, Vladimir Putin  a fost recrutat de KGB, în serviciul de contraspionaj. De altfel, încă de atunci americanii știau despre el că se ocupă cu urmărirea unor cetățeni străini aflați la Leningrad și are ca scop combaterea opoziției comuniștilor. În cele din urmă, acesta s-a transferat la serviciul de inteligență aflat în sarcina primei direcții a KGB și a fost trimis pentru antrenamente și pregătire suplimentare la Moscova.

Ascensiunea lui nu s-a oprit în capitală și a fost repartizat la Dresda, pe atunci în Republică Democrată Germană. Până să plece, Putin avea să treacă printr-un moment aparte. Acesta și-a cunoscut viitoarea soție și mamă a celor două fete.

ADVERTISEMENT

Cum arată fetele lui Vladimir Putin, președintele Rusiei!

Lyudmila era însoțitoare de bord pentru filiala Aeroflot din Kaliningrad. L-a întâlnit pe Vladimir Putin la Leningrad și cei doi s-au căsătorit la 28 iulie 1983. La nici doi ani distanță, s-a născut Mariya, pe 28 aprilie 1985 în Leningrad, Uniunea Sovietică, pentru ca mezina Yekaterina să vadă lumina zilei pe 31 august 1986, chiar la Dresda.

De remarcat că soția președintelui Rusiei a studiat filologia la Universitatea din St. Petersburg. A lucrat chiar ca profesoară de limbi străine, vorbind curent germană, franceză și spaniolă. Preț de patru ani de zile a predat limba germană la Departamentul de filologie al Universității de Stat din Leningrad.

ADVERTISEMENT

Prima fată a cuplului, Mariya a început școala la Dresda după care a continuat studiile într-un gimnaziu german din Sankt Petersburg. A frecventat și cursurile unei școli cu profil german din Moscova, o unitate de învățământ aflată într-o strânsă legătură cu Ambasada Germaniei la Moscova și unde învățau copiii diplomaților. Maryia este căsătorită cu un om de afaceri olandez.

Maria, prima fată a lui Vladimir Putin! Sursa foto – facebook

Yekaterina nu a fost interesată deloc de politică și și-a urmat visul de a ajunge acrobat. Ca dansatoare de rock’n’roll, ea și partenerul Ivan Klimov au încheiat pe locul cinci la Campionatul Mondial din 2013, din Elveția.

ADVERTISEMENT
A doua fată a lui Vladimir Putin a avut o ocupație aparte. Sursa foto – facebook

În același an, mezina lui Putin s-a căsătorit cu fiul lui Nikolay Shamalov, coproprietar al Rossiya Bank. Între timp, cei doi au divorțat.

De ce a divorțat Vladimir Putin

Același lucru s-a petrecut și cu părinții ei. Povestea de dragoste dintre Vladimir Putin și Lyudmila s-a încheiat pe 6 iunie 2013. Cei doi au anunțat public încetarea căsătoriei pe baza unei decizii reciproce. Un an mai târziu, în aprilie 2014, Kremlinul a confirmat că divorțul lor a fost finalizat.

ADVERTISEMENT

Nu a fost numai lapte și miere în relația lui Putin cu fosta stewardesă. Într-un documentar realizat de televiziunea germană ZDF și intitulat „Putin the Man”, jurnaliștii nemți susțin că au primit acces la dosare interzise până acum. Așa ar fi aflat că liderul de la Kremlin obișnuia să-și bată soția în mod regulat. Surse ale ziariștilor au precizat că Lyudmila l-ar fi atacat în mod direct pe fostul soț.

„M-am căsătorit cu un brav ofițer, dar cu cât deveneam mai apropiați cu atât înțelegeam mai bine că lucrurile pentru care îl iubeam se adevereau a fi imaginare. Era un bărbat sever, aș putea zice tiran.

Nu ținea cont de dorințele mele. Nu mă observa. Aș zice că avea nevoie de mine doar pentru a susține imaginea unui familist, doar în calitate de mamă a copiilor săi. Îmi este greu să vorbesc despre asta, mă bătea, mă umilea. Viața cu Vladimir era o tortură”, ar fi povestit femeia.

 Acuze dure la adresa președintelui Rusiei

Lyudmila ar fi lansat o serie de acuze îndreptate către liderul de la Kremlin. Fosta însoțitoare de bord ar fi povestit că a încercat de mai multe ori să înainteze divorțul, dar situația nu a fost deloc una în favoarea ei.

Astfel, Vladimir Putin ar fi încercat să-i închidă gura și femeia s-ar fi trezit internată într-o clinică de psihiatrie. „Am trecut prin toate cercurile iadului… Droguri, substanțe psihotrope, umilințe. Eram deseori sechestrată în izolator și nu vedeam lumina zilei, nu vedeam oamenii.

Dintr-o femeie puternică și sigură pe sine m-am transformat într-o umbră. Eram de acord să fac orice, doar să ies de acolo”, ar mai fi spus femeia, potrivit informaţiilor prezentate în documentar. Nu mai puțin de 31 de ani a durat mariajul dintre Putin și Lyudmila.

La un an după divorțul acesteia de președintele Rusiei, mai exact în 2015, Lyudmila s-a căsătorit cu Artur Ocheretniy, un bărbat cu 20 de ani mai tânăr decât ea.

Are Vladimir Putin o fiică secretă?

Presa din Rusia nu a ratat prilejul și a scris de curând despre faptul că Vladimir Putin ar avea o fiică secretă. Adolescenta de 17 ani ar fi roul iubirii președintelui rus cu o fostă menajeră. Culmea, între timp, femeia ar fi devenit o milionară în Sankt Petersburg.

Jurnaliștii ruși ar fi mers chiar mai departe și au publicat până și numele fetei. Yelizaveta Vladimirovna Krivonogikh ar semăna destul de bine cu Putin. Tânăra a avut parte de o copilărie lipsită de griji. Mama acesteia, Svetlana Krivonogikh deține o o mică parte din Rossiya Bank.

De altfel, conform presei moscovite, valoarea totală a proprietăților și companiilor deținute de Krivonogikh în Moscova, Sankt Petersburg și Soci ar fi de peste 100 de milioane de dolari. O sumă ideală pentru creşterea unui copil departe de ochii lumii.

ADVERTISEMENT