Life

Cum arată fetița lui Bursucu de la Kanal D. Anays are trei ani și tatăl său o iubește nespus

Cum arată fetița lui Bursucu de la Kanal D, la trei ani. Anays este superbă.
23.07.2021 | 12:33
Cum arata fetita lui Bursucu de la Kanal D Anays are trei ani si tatal sau o iubeste nespus
Cum arată fetița lui Bursucu de la Kanal D. Sursa foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Bursucu de la Kanal D este un tată fericit și împlinit. Acesta o iubește nespus pe fetița lui, pe nume Anays, în vârstă de trei ani. De altfel, el postează destul de frecvent fotografii cu micuța, de care se pot bucura și fanii săi.

Cum arată fetița lui Bursucu de la Kanal D, la trei ani. Anays este superbă

Pe numele său real Adrian Cristea, Bursucu este tare mândru de fetița lui și nu ratează nicio ocazie pentru a o lăuda pe rețelele de socializare. De asemenea, el nu se ferește să recunoască faptul că își iubește nespus copilul.

ADVERTISEMENT

Bursucu de la Kanal D este în al nouălea cer de când a devenit tată și chiar el recunoaște că această experiență l-a schimbat.

El a mărturisit pe pagina sa de Instagram că venirea pe lume a fiicei lui a fost o adevărată lecție de viață pentru el.

ADVERTISEMENT

Astfel, el a spus și că nu a crezut că va avea o fiică atât de frumoasă și inteligentă, chiar dacă și-a dorit-o foarte mult.

Cum arată fetița lui Bursucu de la Kanal D, la trei ani.
Cum arată fetița lui Bursucu de la Kanal D, la trei ani. Sursa foto: Instagram

„De când ai apărut în viață mea, am învățat ce înseamnă iubirea, fericirea și răbdarea! N-am crezut vreodată că voi avea o fată atât de frumoasă, deșteaptă și fericită!

ADVERTISEMENT

Te așteptam de mult și-ai apărut când trebuia, cu ochi mari, frumoși și un zâmbet minunat”, a scris prezentatorul TV pe rețelele de socializare.

Bursucu își iubește fiica enorm. Ce mesaj i-a transmis acesteia

Totuși, mărturisirile lui Bursucu nu s-au oprit aici și el a ținut să mai precizeze și că are întipărite în memorie toate detaliile legate de venirea pe lume a fiicei sale, dar și toate lucrurile pe care aceasta le-a făcut pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, prezentatorul de la Kanal D a făcut și declarația supremă de dragoste și i-a spus fiicei sale că o iubește.

„Vreau să știi că n-am să uit niciodată prima noastră întâlnire, primul zâmbet, prima ta încercare de a stă în picioare, primul tău cuvânt rostit vreodată! Te iubește tati”, a mai spus Bursucu.

Fetița lui Bursucu are trei ani și este foarte iubită de părinții săi. Vedeta TV nu s-a căsătorit încă cu mama copilului său, Andreea, care se iubește cu prezentatorul de mai bine de opt ani.

ADVERTISEMENT
Tags: