Life
notix pixel id

Cum arată fetițele Gabrielei Cristea și Tavi Clonda în prima zi de grădiniță. Au furat toate privirile

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt o familie reușită. Cei doi sunt mândrii de fetele pe care le au împreună, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.
02.09.2021 | 07:58
Cum arată fetițele Gabrielei Cristea și Tavi Clonda în prima zi de grădiniță. Au furat toate privirile
Cum arată fetițele Gabrielei Cristea și Tavi Clonda în prima zi de grădiniță. Au furat toate privirile. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena Stars a publicat în urmă cu foarte puțin timp câteva imagini noi cu fetițele, care au început pe 1 septembrie 2021, grădinița.

Micuțele cochetele au purtat rochii și bluze albe, dar nu au uitat de ghiozdan, care, așa cum au remarcat internauții, era mai mare decât ele.

Gabriela Cristea a fost extrem de emoționată în dimineața zilei în care fetele au plecat la grădiniță, deși au mai fost și până acum în colectivitate.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și-a dus fetele la grădiniță. Cum arată micuțele

Cu această ocazie Gabriela Cristea a ținut să adauge și faptul că va fi pe sticlă din toamna asta cu un nou show de televiziune, unul în care vor apărea și copiii.

Imaginile cu cele două fetițe au adunat foarte multe aprecieri și comentarii din partea fanilor. Peste 15.600 de oamenii au apăsat butonul de Like de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Frumoase”, „Multă baftă”, „Mai mare ghiozdanu ca fetița”, „Succes”, „Minunate” sau „Super”, sunt numai câteva dintre mesajele lăsate de internauți în mediul virtual.

Gabriela Cristea, Tavi Clonda și cele două fete
Gabriela Cristea, Tavi Clonda și cele două fete. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Gabriela Cristea, protagonistă într-o nouă emisiune de la Antena Stars

„Pentru noi a fost azi prima zi de grădi din noul an educațional. Emoțiile au fost incredibil de puternice, dar a fost doar veselie și bucurie.

ADVERTISEMENT

Vedeți toate întâmplările în noul sezon «Mămici de pitici, cu lipici» de la Antena Stars începând din 6 septembrie, în fiecare luni și marți de la ora 18:00”, a scris vedeta pe Instagram.

Bruneta a moderat până acum show-ul „Mireasa, urzeala soacrelor” și a fost concurentă în cea mai răcoritoare emisiune a verii „Splash! Vedete la apă”.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Gabriela Cristea a fost și protagonista show-ului „Fetele lui Tavi by Gabriela”, la care s-au încheiat filmările de curând, după numai un sezon.

În trecut, vedeta a fost la cârma emisiunii matrimoniale „Mireasă pentru fiul meu”, show care s-a difuzat la postul de televiziune Kanal D.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri