Life

Cum arată fiica Amaliei Enache. Alma are 6 ani acum și merge la școală: ”Și-a făcut prieteni foarte repede”

Amalia Enache este mândră de fiica ei. Alma are acum 6 ani și merge la școală. Cea mică îi seamănă leit frumoasei prezentatoare de la Protv.
25.01.2023 | 16:29
Cum arata fiica Amaliei Enache Alma are 6 ani acum si merge la scoala Sia facut prieteni foarte repede
Alma Enache seamănă leit cu mama sa. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Amalia Enache are deja o fiică mare, am putea spune. Alma a ajuns la vârsta de 6 ani și își face mama tare mândră. Ce a dezvăluit despre ea prezentatoarea de știri, de la Protv.

Amalia Enache are cu ce se mândri. Ce a spus despre fiica sa, Alma

Alma este în grupa pregătitoare, iar aici și-a făcut deja foarte mulți prieteni. Mai mult, unii o invită la ei acasă, situație care o bucură pe Amalia Enache, deoarece înțelege că fetița sa este admirată de oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

”Ea și-a făcut prieteni foarte repede și sunt foarte mândră de capacitatea ei de a lega prietenii și acolo unde nu sunt eu are o viață a ei.

Foarte mulți din colegii de la fostele grădinițe, ea a fost la două grădinițe, cred că de acolo i se trage această capacitate de adaptare.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți o invită pe la ei pe acasă așa câte o zi întreagă fără mine și i-am spus că sunt foarte mândră de ea. Asta arată că se face plăcută și iubită dacă atât de mulți copii vor să petreacă timp cu ea”, a declarat Amalia Enache la ”Vorbește Lumea”.

Alma crește de pe o zi pe alta și aduce tot mai mult cu cea care i-a dat naștere. Chiar dacă timpul trece, Amalia Enache încearcă să-l petreacă tot mai mult lângă cea mică.

ADVERTISEMENT

De altfel, jurnalista își educă fiica într-un mod foarte frumos. Încearcă să o integreze în societate ducând-o în tot felul de locuri din care poate deprinde lecții, precum spectacole sau Opera Comică pentru copii.

Cine este soțul Amaliei Enache

Alma a venit pe lume în căsnicia Amaliei cu Claudiu Anghel, de profesie make-up artist. Bărbatul este mai mic decât prezentatoarea. cu zece ani, iar multă vreme a lucrat în Argentina.

ADVERTISEMENT

Cât timp a fost în Argentina, Claudiu Anghel era încă împreună cu Amalia Enache, care a preferat să rămână în țară pentru a-și crește fiica. Distanța iată că nu i-a despărțit, iar pentru faptul că nu a părăsit-o, Amalia își descria partenerul la un moment drept ”cel mai bun om din lume”.

ADVERTISEMENT