Life

Cum arată fiica Anastasiei Soare. Cu ce se ocupă Claudia

Cum arată fiica Anastasiei Soare. Cu ce se ocupă Claudia, singura fiică a celebrei românce. Din ce face aceasta bani, de fapt.
07.06.2023 | 17:09
Cum arata fiica Anastasiei Soare Cu ce se ocupa Claudia
Cum arată fiica Anastasiei Soare. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cum arată fiica celebrei Anastasia Soare, una dintre cele mai bogate românce de peste ocean. Cu ce se ocupă Claudia, singura moștenitoare a imperiului creat de româncă.

Cum arată fiica Anastasiei Soare

Fiica Anastasiei Soare are 35 de ani și în prezent este președintele la compania fondată de mama ei, anume Anastasia Beverly Hills. Claudia Soare a colaborat cu mama ei inclusiv pentru niște palete de machiaj în trecut, care îi poartă numele.

ADVERTISEMENT

Aceasta folosește pe rețelele de socializare un pseudonim și numele Claudia îl folosește probabil doar cu părinții. Norvina este numele pe care îl folosește fiica Anastasiei Soare. Aceasta este celebră pe rețelele de socializare unde are 1,5 milioane de urmăritori.

Norvina este singura fiică a celebrei Anastasia Soare, supranumită regina sprâncenelor la Hollywood. Aceasta va moșteni un imperiu de 750 de milioane de dolari, conformă Forbes.

ADVERTISEMENT

Norvina este acum președintele celebrului brand dar a început de jos. Aceasta a fost mai întâi la recepție în salonul mamei sale și ulterior a lucrat în departamentul de marketing. Fiica Anastasiei Soare a urmat o educație în domeniul afacerilor.

Fiica Anastasiei Soare
Claudia Soare și mama ei, Anastasia. Forto: Colaj Fanatik / Instagram

Cu ce se ocupă fiica Anastasiei Beverly Hills

În afară de funcția de președintele de la Anastasia Beverly Hills, Norvina are și un canal de YouTube. Aici aceasta are puțin peste 100.000 de abonați dar nu postează prea des.

ADVERTISEMENT

În schimb, fiica Anastasiei Soare este mult mai activă pe Instagram, unde postează zilnic. Multe dintre fotografiile acestuia sunt alături de mama sa.

Norvina este o fire destul de excentrică și nu se ferește să își vopsească părul în culori foarte vibrante, cum ar fi roz sau mov. Tot pe Instagram, aceasta promovează brandul pe care îl deține alături de mama sa.

ADVERTISEMENT

Atunci când era în liceu, visul Claudiei era să devină actriță. Aceasta era înconjurată de celebrități din acest domeniu, de care era foarte atrasă. Ulterior, aceasta și-a dat seama că era mult mai interesată de domeniul frumuseții și al afacerilor.

ADVERTISEMENT
Tags: